Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво вещаят звездите за най- известните двойки през новата година!
Автор: Екип Burgas24.bg 14:03 / 26.12.2018Коментари (0)5592
©
Красавици като Преслава, Емилия, русата бомба Златка, плеймейтката Нора Недкова и огнената Софи Маринова преобърнаха живота си на 180 градуса през последните 12 месеца. Други като Азис и иконата Цветана Манева предизвикаха от "Осанна" до "Разпни ги", защото събраха нечувана смелост да пречупят стереотипите. Каква съдба очаква занапред най-коментираните звезди на България, Алена разбулва специално на читателите на вестника. И за всички тях Алена даде и съвети как да имаме най-успешната и пълноценна в личен план предстояща 2019 г., пише "България днес".

Емилия и Жорж Башур ще трябва да се напаснат в брака:

Емилия е родена в Овен, на дата, която е причина да е общителна, но и да привлича към себе си неподходящи приятели и партньори, които я използват. Тя самата не бива да забравя хората, които са й помагали. Съдбовният й път изисква да се стреми към стабилност и хармония в професионален и личен план. Имала е съдбовна забрана за брак до нейната 30-а година, която е орисвала на провал партньорските й отношения на развод при сключен брак. Съдбовната забрана за брак вече е отпаднала и разрешава не по-късно от нейната 39-а да създаде дом и семейство, което вече е сторено.

Жорж е роден на дата, която е също като при Емилия е причина да общува с лекота, но невинаги преценява хората, които допуска до себе си и си пати често от нечия непочтеност, както и от забравата на подадената му за помощ ръка. Съдбовният му път го орисва на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, които е длъжен да преодолява сам. Имал е съдбовна забрана за брак до неговата 32-ра година, която предопределя срив на семейството, създадено преди тази възраст. След нея няма забрани да създава семейство, стига да е сигурен, че до него е желаната и мечтана голяма любов.

Емилия се намира в лична година на стабилност, а Жорж в лична година на общуване и нова среда, представители на Овен и Рак трудно могат да живеят дълго време в хармония. В случая чувствата са без значение. Причината е в различните им виждания и разбирания за живота и света, както и нежеланието им да си правят взаимни отстъпки с напредването на общото им съжителство. Споровете в ежедневието им ще са причина трудно да ги надмогват, за да продължат напред. Жорж ще се опитва да се грижи за Емилия до степен на обсебване, защото смята, че нейната енергичност вреди на здравето й. Ако държат да живеят заедно, единият трябва да е готов да отстъпи първенството на другия. Денят на тяхната сватба е в лична година на стабилизация, в месец на трудности и в ден на ново начало за Емилия, както и в лична година на общуване и нова среда, в месец на ново начало и в ден на трудности за Башур. Отново предупреждение, че е задължително да напаснат характерите си с търпение и умереност.

Златка и Благой Георгиев-Джизъса са заедно предимно от интерес:

Златка е родена в Козирог на дата, която е причина под привидната й общителност да липсва реална и правилна преценка за хората, с които общува. За нея се лепят използвачи. Когато тя се усети употребена, започва да им мъсти. Съдбовният й път забранява да е прибързана и изисква да обмисля действията си, без значение каква посока на развитие и живот е избрала. До нейната 29-а година в долната граница и до 35-а в горната има наложена съдбовна забрана за брак, ако през шестте години не е срещнала подходящия партньор. Забранено й е да живее на семейни начала. Съдбата изисква от нея задължително да е сключила брак, дори и само граждански. И понеже след нейната 35-а година навлиза в период на емоции, може да се окаже, че не иска да е с никое от предишните си завоевания и да се обвърже със съвсем нов и непознат партньор и да бъде щастлива.

Благой е роден на дата, която също предполага общителност. Има навика да забравя да благодари и да уважава хората, които са му помагали в трудни моменти, с което си печели врагове. След неговата 38-а година излиза от периода си на трудности, породени от странични фактори, и заради съдбовния си път, изискващ да анализира и коригира грешките си, също може да се окаже с ново завоевание, жена, с която да е щастлив, стига в по-зрелите си години да успее да надмогне своята променливост. Роден е на преходна дата, която предполага, че с час на раждане през деня на 21 декември е подвластен на Стрелец, а от 22,50 часа - на Козирог.

Златка е в личната си година на стабилизация, а Благой е в негова лична година на материални стремежи. Без значение е дали двамата са родени в един и същ знак, или в двата поредни, съжителството помежду им ще е постоянна война с временни примирия. Възможен е единствено брак поради материална изгода и за двамата.

Гримьорът Кулагин не може да е приятел с Нора Недкова и тя няма да заобича Кулагин:

Валентин е роден в Дева, в ден на кармична разплата, със съдбовен път, налагащ му да преодолява допълнителни неочаквани и непредвидими трудности в живота си. До неговата 32-ра година е имал възможност да сключи брак по сметка, а до неговата 41-ва година ще е в период на трудности. Ще ги пренесе и в брака си, ако реши да се задоми, което ще води до чести кризи и при неподходяща половинка - до развод. Подчертавам, че след като е роден в друга държава, едва след неговата 50-а година ще бъде щастлив в личен план в България или на друго място по света.

Врагинята на Калугин Нора Недкова е родена във Везни на дата на най-тежка кармична разплата, която изисква от нея да е борбена, да е ловец, а не жертва, да следва устремно целите си. Съдбовният й път изисква да гради с труда си своята материална стабилност и да постигне финансова независимост. До нейната 28-а година още четири години е подвластна на съдбовна забрана за брак, която е добре да спази, за да не страда, след като осъзнае след нейната 28-а година, че е срещнала подходящия партньор, но вече се е обвързала с неподходящия. Валентин в момента е в лична година на ново начало. Нора - в лична година на стабилизация. Родени в Дева и Везни, биха били добър професионален тандем, но в личния живот ще е катастрофа.

Софи и Гринго са идеалната двойка:

Софи Маринова е родена в Стрелец, под влияние на променлива вибрация в деня на раждане, със съдбовен път на трудности, породени от странични фактори. Затова, въпреки че има силата и се справя с житейските изпитания, винаги търси рамо, което да стои стабилно до нея и да я подкрепя. Бързо се пали заради огнения си знак, но и бързо угасва, ако усети, че не е обичана. В периода 32-41 години е имала възможност да срещне подходящия партньор, но предполагам, че тогава, в морето от чувства, които са я владеели, го е пропуснала или се е разминала с него. В периода и на емоции, които трудно овладява, е било по-скоро невъзможно да постигне хармония в отношенията си. Дошъл е ред на Тодор.

Тодор Давидов-Гринго е роден на дата на кармична разплата, причина за трудностите в живота му. Лъвската му същност обичайно пречи на разумната преценка на случващото се и затова е склонен да се поддава на влияние и да затъва в неочаквани проблеми, от които измъкването е трудно. До неговата 34-а година е в период на стабилизация, в която жъне резултатите от собствените си действия, ето защо, ако иска да са заедно със Софи, е нужно да е верен и отговорен, да я цени и уважава, защото тя е в състояние да повлиява положително живота му. В противен случай в периода 34-43 години, носител на трудности, ще се разделят, ако пречи на нейната кариера и спокоен живот.

Софи е в лична година на ново начало, а Тодор е в лична година на материална стабилизация. Родени са в огнени знаци и ако надмогнат предупрежденията, могат да разчитат на стабилни отношения във всички области на живота, защото са еднакво импулсивни и устремени да осъществяват целите си. Няма да се опитват да бъдат водещи в отношенията си, а в интимен план са идеална комбинация, но имат сложната задача да се справят със самите себе си, която може да се окаже непосилна.

Азис и Цветана Манева може да работят отново заедно:

При Азис и актрисата Цветана Манева не може да се говори за чувства и обвързаности в личен план. Не виждам причина двамата да са създали най-големия скандал с творчеството си. Те са творци, а експериментите са част от тяхното ежедневие - добри или лоши, с негативен или положителен отзвук в общественото пространство. След като общото им творчество е създадено от Азис, роден в Риби, сега в лична година на нова среда и познанства, в негов житейски период на стабилизация, и от Цветана Манева, сега в лична година на стабилизация, родена във Водолей, консервативна, но готова да експериментира, дори и когато върви по ръба на бръснача. Обществото е редно да ги приеме, а не да ги отхвърля, въпреки че разделението на мненията винаги ще съществува. Орисани са да вървят напред, а дали ще имат нови проекти, зависи само от тях.

Преслава трябва да се омъжи за Павел, ако иска стабилни отношения

Ще кажа няколко думи само за Преслава, защото датата на нейния избраник Павел очевидно не е предизвикала интерес, за да стане обществено достояние. Певицата е родена на дата на кармична разплата, но успява да се справя с трудностите по пътя си. Съдбовният й път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност, за да не си печели неприятели и да не провокира околните с поведението си към физическо насилие и прояви на безпричинна агресия към нея. До нейната 27 година е имала възможност да се установи зад граница, но е имала и наложена съдбовна забрана за брак. В периода 27-36 години й е отредено да срещне подходящия партньор и да създаде дом и семейство, а след като вече е майка, е добре да не пропуска изискването на съдбата - да живее с официално сключен брак, заради забрана за съжителство на семейни начала, което след време ще предизвика раздяла.

В момента е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките. Като представителка на Рака е прекалено чувствителна и емоционална, но докато я опознаят, е способна да играе ролята на хладна и безчувствена. Изпълнена е с разбиране и съчувствие към целия свят и хората, обзета от желание да бъде домакиня, майка и съпруга и да се грижи за някого. Обича сигурността на дома и материалната стабилност. Иска да има до себе си изискан мъж, който да бъде добър баща и да подкрепя семейството си. Връзките й са трайни.



Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: