Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
"Акулите" подписаха договор за стадион "Черноморец" до края на 2020-а
Автор: Екип Burgas24.bg 15:03 / 29.10.2018Коментари (0)2756
©
Ремонтът на стадион "Черноморец" в Бургас вече повече от месец върви с пълна сила в положителна посока и бетонният блок на централния сектор "А" вече е положен. Ако до няколко дни пристигнат поръчаните седалки, те ще бъдат монтирани и мачовете на представителния отбор ще се играят там още преди края на есенния дял. Това обяви председателят на УС на ФК Черноморец 1919 (Бургас) Костадин Марков.

Кофражът вече е излят в централния сектор, но паралелно с това се изгражда и кокетна ВИП-ложа. Почиства се и се подготвя и сектор В, който е ситуиран откъм улица Индустриална. За момента той ще бъде пригоден като сектор за гостуващата публика. Идеята на ръководството на Черноморец (Бургас) е с още един ремонт на по-късен етап през 2019-а година стадионът да се доближи до покриване на критерии за лицензиране за Втора лига.

Стадион "Черноморец" в Бургас в момента е собственост на дружеството "СПМ" и клубът плаща наем за ползването му. Костадин Марков посочи, че "акулите" вече имат много по-голяма свобода да работят по базата, след като е подписан нов договор до края на календарната 2020-а година. Това е удължаване с година и половина от предишното споразумение.

"Искаме да върнем отбора у дома му. Трябва обаче нашите фенове да се заредят с търпение, защото ни предстои много работа по базата. Ще вървим с малки стъпки, но устойчиво, без да допускаме нито стотинка задължения към някого", каза председателят на УС на Черноморец (Бургас).

В момента Черноморец (Бургас) е на 5-о място в Югоизточната Трета лига с 21 точки, като изостава на 7 от 1-ото място. Тази седмица тимът посреща друг от фаворитите в групата Загорец (Нова Загора).






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: