Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ванката от "Шоуто на Слави": Девствен съм!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:20 / 07.09.2018Коментари (0)7405
©
"Девствен съм! Нямам гадже, няма и да се женя, не пия, не пуша, живея с две кучета". Така, къде на шега, къде наистина, сподели 55-годишният любимец на феновете Иван Атанасов-Ванката от "Шоуто на Слави". Симпатичният реквизитор е човекът, който пръв научава кой ще е новият гост в предаването, с какво да му бъде от полза и как да угоди на главния си шеф - Слави Трифонов. Именно с тази идея Ванката ще тръгне и на записа на предаването в неделя, който ще се излъчи в понеделник - на 10 септември. В живота си и досега Ванката спазва железния принцип, че не трябва да се заглежда по колежките, макар тайно да е бил влюбен в балерина от балета.

"Но Слави каза да не ги гледам с такива очи на влюбен и така... мина ми", обяснява пред екипа "сладурът" на Слави. "Е, случва се понякога по улицата да ме заговорят различни момичета и да ми подвикват да се обърна, ама аз се правя, че не им обръщам внимание", признава Ванката.

"Аз съм скромен човек, не обичам да говоря за себе си. Освен това имам лична забрана да говоря за шоуто", започва срамежливо Ванката. Поради обратната си захапка и малко странно произношение често колегите му го бъзикат, но той държи на майтап. "Адски почтен мъж, на когото аз съм импресарио и от сега го виждам как ще води някой конкурс за красота", смее си и Георги Милчев-Годжи, който е от любимите колеги на Ванката.

Иван Илиев Атанасов е завършил за шести разряд заварчик. Със Слави се запознава през есента на 1995 г., когато отива като помощник-реквизитор в "Каналето". Вика го Димитър Каролев. Още тогава се справил без нито една издънка. Всички от екипа на Слави са категорични, че на Ванката може да се разчита безрезервно. "Верен съм до гроб на Трифонов и каквото и да ме питате, няма да ви кажа за него", вече сериозно обяснява Атанасов.

Кълне се, че Дългия е най-добрият началник, който някога е имал, и никога няма да го напусне, освен ако Слави не го изрита. Понеже работата му е да намира разни неща, понякога се налага да ги прави и сам - често е дърводелец, ковач, готвач. Веднъж дори направил погача. Взел от магазина брашно, яйца, мая, сол и по рецепта на майка на приятел замесил тесто. Според колегите му Ванката заслужава да му напишат песен и вече са готови с текста й. Иначе реквизиторът на Слави не си пада много по чалгата, най-вече защото живее в квартал, където се слуша предимно такава музика - "Христо Ботев", пише "България Днес".

"Обичам повече блус, класика, нещо по-модерно", категоричен е Иван. В свободното си време предпочита да готви и ходи за риба с приятели. Най-голямото парче, което е улавял, е еднокилограмов шаран на язовира в Ихтиман. Има колекция от повече 40 готварски книги, като може да направи всякаква манджа, но най-обича да готви за някой друг. "Най-много готвя на кучетата си", казва Ванката.

Една от най-интересните случки в живота му е била в казармата, където служил в Гранични войски. "Веднъж хванахме нарушители на границата. Бяха семейство, което искаше да избяга в Югославия. Дадохме ги на властите и това беше. Но ми беше интересно", споделя Иван Атанасов-Ванката, който вече има собствен фенклуб. Мацките в него идват на всяко шоу на Слави, а от 10 септември са решили да вдигат над главата си и плакати: "Ванка, ожени се за мен!". От екипа вярват, че ако направят предаване - състезание за сърцето на реквизитора си, със сигурност ще утрепят конкуренцията по рейтинг. 

Кандидат за шеф на БНТ

През 2002 г. всенародният любимец Ванката се устреми към десетия етаж на БНТ, където е кабинетът на генералния директор. Той обяви от "Шоуто на Слави", че се включва в битката за поста. Без срам реквизиторът обясни на шефа си, че толкова му е писнало от дребночастническите му интереси, че предпочита оковите на обществено-държавния ефир. И доброволно се предложи за шеф на канала. Освен това имал и личен мотив - след време Слави да дойде в БНТ и поне един ден да му казва "шефе".



Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: