Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Откровеното интервю на Иван
Автор: Екип Burgas24.bg 17:23 / 04.09.2018Коментари (1)4277
©
Иван Христов и Андрей Арнаудов са едни от най-успешните продуценти у нас. Тв пътят им започва от кабеларки, минава през "Сблъсък" по Би Ти Ви, а след това в множество предавания - "10-те най-", "Рекламна пауза" и "Дежа вю" по "Фокс лайф", "Това го знае всяко хлапе" и риалитито "Къртицата". Двамата купиха и правата за второто издание на "Мюзик Айдъл". Момчетата "дръпнаха" и наредиха "Междинна станция", продуцентската им къща, сред най-големите в бранша. Продуцират "Папараци" и "Фермата", пише "България Днес".



- Г-н Христов, съвсем скоро започва поредният сезон на "Фермата". С какво ще ни изненадате, защо избрахте мотото "Съединение" и какви ще са предизвикателствата тази година?

- Наскоро си говорихме, че в момента в България сме под 7 милиона души, а сънародниците ни зад граница са около 5 милиона. В четвъртия сезон на "Фермата" ще видите представители на всички тези малки Българии по света, а и тук, у нас. Досега темата за българите, които живеят по света, по един или друг начин винаги е присъствала в шоуто. В този сезон, под мотото "Съединение", фокусираме именно на това - ще съберем участници с изключително интересни и разнообразни съдби, разделени на две групи: тези, избрали да градят живота си в чужбина, и българи, останали да живеят в България. Мисията на "Фермата: Съединение" е да покаже какво би се случило, ако всички българи по света заживеят заедно под един покрив и се обединят около една кауза - просперитета на България. Специално внимание ще отделим на уроците по история, които ще бъдат подбрани според тематиката на сезона. Ще има много повече битки, традиции и обичаи, както и различни гледни точки към най-важната тема на ДФерматаУ - родолюбието и обичта към земята и традициите.

- Имате ли си любими участници и какви са избраните от вас лица?

- Целта ни е единствено и само да има участници, олицетворяващи разнообразието на обществото ни, да са представителна извадка на българите по света и у нас. Любимите ни участници могат да бъдат обобщени с една дума - всички. От първия сезон до ден днешен се гордеем с факта, че хората, които участват във "Фермата", са тези, които не биха били поканени в нито едно друго телевизионно риалити. Това са стойностни хора, а много често стойностните хора не намират място в големите риалити формати.

- Как премина турнето ONE LOVE TOUR?

- До момента турнето се развива като един много инфарктен футболен мач. Първото полувреме беше първото издание през миналата година, което беше много трудно, научи ни на много неща. Идеята за българо-македонско културно събитие обаче е толкова силна, логична и на място, че второто полувреме - ONE LOVE TOUR 2018-а, е впечатляващо. От обикновено хип-хоп турне събитието еволюира до културен фестивал. Включи от занаятите на нашите баби и дядовци, през битките от "Фермата" до изпълнения и творчество на съвременни и народни български и македонски певци, комици, артисти.

- Вие сте водещи на предаване, които правят опити да показват стойностни неща, как в това се вписва предаването "Папараци"? Справя ли се Венета Райкова като водеща според вас? Сравняват ли я хората с Николета Лозанова пред вас и как реагирате на това?

- Благодаря за комплимента, че правим стойностни неща. Ключът към отговора на този въпрос е да изчистим какво се крие в понятието "стойностни". В предаването "Папараци", което се явява единственият български тв таблоид, съдържанието на термина "стойностно" би трябвало да бъде честно, без лъжи, направено професионално. "Папараци" е точно такова. В новия сезон ще има още по-скандални разследвания, направени почти с риск за живота и здравето на папараците, които ги осъществяват. По отношение на Венета Райкова - тя придаде нова стойност на формата и сме щастливи, че работим заедно. В началото са я сравнявали с Николета, но не и пред нас. Не мисля, че има логика да се сравняват двете, тъй като са коренно различни.



- Хората, снимани в "Папараци", променяли ли са отношението си към вас с Андрей само защото са попаднали под "ударите" ви?


- В началото - да. Почти всичките ни приятели от артистичните среди ни бяха сърдити, и то лично на мен, защото бидейки артист, завършил НАТФИЗ, се явявам един от тях и някои го чувстваха като предателство. С течение на времето с когото трябва сме си оправили отношенията.



- Какво ви коства в личен и професионален план да бъдете успешен продуцент? Как измервате успеха?


- Като всеки бизнесмен, който се е захванал с много неща, естествено, че ми коства от личното време. Понякога си задавам въпроса има ли смисъл, след което си давам сметка,че това е въпрос, който си задава всеки средно интелигентен човек, и продължавам напред.



- Съпругата ви Ирина помага ли ви със съвети за предаването? А относно обличането?


- Със съпругата ми Ирина си помагаме във всичко. Тя е най-близкият ми човек (от женски пол, защото от мъжки е Андрей). През голяма част от живота си тя е била професионален ПР и по тази причина много често се ползвам от съветите, които ми дава. Да, помага ми за обличането, мисля, че всяка съпруга трябва да го прави, тежко на онези господа, чиито жени не им помагат да се обличат. Много силно впечатление ми прави, че в годината, в която отвори собствения си ресторант, Ирина нито за секунда не остави задълженията към семейството на втори план.



- Останаха ли ви приятели, как приемате предателството и как се запазиха отношенията ви през годините с Андрей, когото наричате брат?


- Да. Предателството го приемам все по-леко. Преди години по-безкомпромисно, а днес като част от живота. Стигнах до извода, че когато някой те предаде, по-често си си виновен сам, от една страна, а, от друга, това всъщност е полезен урок. Дано да не ни урочасам, но с Андрей имаме прекрасни отношения.



- За какво се карахте с него преди 10 години и за какво днес?


- Преди 10 години се карахме много често, случвало се е да спорим дори за подредбата на дадени думи в сценария. Днес се караме само на тема Роналдо ли е по-добър, или Меси. Той смята, че е Меси, но аз му прощавам тази заблуда.



- Преди време казахте, че при първия удобен случай ще си извадите тапия за самолет. Случи ли се това и ако не - кога ще стане?

- За съжаление все още не съм намерил време за това. Но то е от задължителните неща, които ще ми се случат, преди да навърша 45 години.



- Наскоро Андрей стана татко. Как се справя той с тази роля в живота си?


- По моите критерии се справя прекрасно. Намирам го много променен и улегнал.



- Вие ли ще сте кръстник на детето му? Ще го кръстите ли на общите кръщенета, които отново ще правите?


- Това е много личен въпрос, който не бих искал да обсъждам, а и за това трябва да питате Андрей. Правим кампанията за насърчаване на раждаемостта, защото вярваме, че изчезването на нацията ни е най-сериозният и важен проблем, пред който България е изправена. "Направи го за България" ни обедини като нация по безпрецедентен начин - църква, бизнес, обществено значими личности, местна власт, медии, дарители, доброволци, частен и публичен и сектор. Над 10 000 души участваха в първото национално кръщене, когато миналата година в 1 ден в цялата страна бяха кръстени близо 1000 от бебетата, родени в рамките на кампанията. Тази година датата на второто национално кръщене е 7 октомври. Инициативата се разраства и кръщенето ще се проведе в 12 града.



- Как мина лятото за вас, успяхте ли да си починете?


-Не успях толкова, колкото ми се искаше. Откакто правим "Фермата", подготовката за която започва през март, лятото за нас е променливо понятие. Има един виц по темата - питали един англичанин "Имате ли лято в Англия?", а той отговорил: "Да, миналата година беше в сряда". Същото е и при нас.




Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо ни ги лашкате тези вече една седмица? Жените им не ги искат в къщи и затова тропат на нашите телевизори.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: