Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Георги Марков открит два дни, след като починал! Ясна е причината за трагедията
Автор: Екип Burgas24.bg 17:18 / 22.02.2018Коментари (1)14565
© Burgas24.bg
Масивен инфаркт е причинил внезапната и неочаквана смърт на бившия национал и доскорошен главен мениджър на Септември (София) Георги Марков, който си отиде едва на 46 години. Направената аутопсия потвърдила предположенията, че Марков е получил сърдечен удар.

Това се е случило повече от 48 часа преди във вторник сутринта двукратният шампион на България с Левски да бъде намерен мъртъв в дома си в столичния квартал "Бояна".

След като се развел с жена си преди време, някогашният защитник на Пирин (Гоце Делчев), Ботев (Пловдив), "сините" и Локомотив (София) живеел със своя приятелка от Пловдив. За голямо нещастие обаче, последният българин, поразявал вратата на Англия, бил сам в дома си, когато му станало лошо, пише "Пазарджишка Марица". Вероятно в събота срещу неделя през нощта. Ударът бил толкова внезапен и мощен, че Марков дори не успял да се обади на 112 по телефона си.

След като в неделя и понеделник той изчезнал от полезрението на своите близки и колеги от Септември, те се усъмнили, че нещо не е наред. Директорът на столичния клуб не пропускал тренировка на водения от Николай Митов тим, а този път не се явил на две поредни. След като не вдигал и телефона си, хора от Септември отишли в дома му, където го намерили мъртъв.

Припомняме, че точно преди три години, на 8 февруари 2015-а, роденият в Струмяни защитник получи инфаркт по време на лагера на Локомотив (София) в Турция и бе откаран в болницата в Анталия, където бе опериран, а състоянието му - стабилизирано. "Трябва да пия по-малко кока-кола вече", заяви тогава Жоро. Негови близки коментираха, че от този момент бившият национал нито пиел алкохол, нито пушел цигари.

Още по темата: общо новини по темата: 69
12.06.2018
07.06.2018
06.06.2018
05.06.2018
01.06.2018
31.05.2018
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Намалете животинските мазнини в БГ , Българската храна е много мазна и това води до проблеми в сърцето и със холестерола
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: