Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Съмнения за черно тото в един български мач, разследват го
Автор: Екип Burgas24.bg 16:33 / 14.02.2018Коментари (8)5747
© Burgas24.bg
От началото на сезона в българските първенства в Първа лига, Втора лига и Елитната юношеска група до 19 години едва един мач е попаднал под подозрение, че е манипулиран в полза на печалба от залагания. Това заяви заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев на пресконференция днес.

На въпрос кой е този мач, Колев отказа да отговори. В темата се включи Марио Костурков - офицер по сигурността на БФС.

"Мачът е предоставен на различни органи, които могат да предприемат законни стъпки за налагане на наказания. Няма как да ви кажа сега кой е мача. Но ако се стигне до процедура и наказания, ще го научите, каза Костурков.

Той добави, че от 2014-а година, когато е поел поста към момента тези случаи за сигнали от УЕФА и Спортрадар, касаещи българското първенство, постепенно намаляват. Тогава бяха в рамките на 53 или пък 47 мача на сезон, а сега са доста, доста по-малко, добави бившият топ-полицай.

"Имаме ясна тенденция към намаляване. От 2009 година насам Наказателният кодекс третира проблема. Имаме условни присъди, може би хората започват да си дават сметка, че ако се занимават с такива явления, негативите ще бъдат много повече от евентуалните им печалби. Смятам, че в бъдеще престъпленията срещу спорта ще бъдат наказвани много по-строго".

Александрос Геронтикос от Спортрадар заяви, че тяхната платформа е хващала уредени мачове в баскетбола, хандбала и в крикета, а има случаи и в сумото.

Още по темата: общо новини по темата: 12
13.05.2020
17.07.2019
10.05.2019
21.02.2019
19.02.2019
25.01.2019
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Абе копелета гнусни, те нареждат мачовете на децата, имаме едно от най- КУРомпираните първенства, стадионите ни се разпадат, школи няма, футбола в БГ отдавна е умрял и тея на стадиона са последните наивници които си мислят, че гледат футбол. 1 мач било, а Колев, а преди 3 години разследвахте по 50, ами обясни ми тогава от какво печелят клубовете в България, да не би да има клуб, който се издържа от продажба на билети и артикули и пари от телевизии за реклама и излъчени мачове. Българските футболни клубове са едни хубави перални за пари в които поставени бизнесмени "наливат", ама в партийните каси. За футбол, трохички. Пловдив, най футболния град в България, на нас ни лепнаха тоя глупак Крушо, жълтите ги изкараха вече извън града и ги къпат с купи да се радват, в града няма свястен стадион. Гледайте хубаво мача довечера на Лудогорец, сбирщайн от къде ли не, наречен "български отбор", срещу Милан. Последно, да питам тоя Колев, пич, каква е статистиката в световен мащаб да водиш като гост с 0:2 и накрая падаш 5:2.....
+1
 
 
Съмнение в един български мач, който не е уреден: разследват го
+1
 
 
Смятал че в бъдеще това престъпление щяло да се наказва строго!!!!Хаахахахахаха.Е тия нямат спиране в изцепките.
+3
 
 
Съмненията са за черно тото. Останалите мачове са чисто тото
0
 
 
Ами мачовете между Ботев и Лудогорец за купата какво точно са Тото или Уговорени???
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: