Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (2)
—ъмнени€ за черно тото в един български мач, разследват го
16:33 / 14.02.2018 »зточник: sport.burgas24.bg ќтпечатай »зпрати
© Burgas24.bg
ќт началото на сезона в българските първенства в ѕърва лига, ¬тора лига и ≈литната юношеска група до 19 години едва един мач е попаднал под подозрение, че е манипулиран в полза на печалба от залагани€. “ова за€ви заместник-изпълнителни€т директор на Ѕ‘— ѕавел  олев на пресконференци€ днес.

Ќа въпрос кой е този мач,  олев отказа да отговори. ¬ темата се включи ћарио  остурков - офицер по сигурността на Ѕ‘—.

"ћачът е предоставен на различни органи, които могат да предприемат законни стъпки за налагане на наказани€. Ќ€ма как да ви кажа сега кой е мача. Ќо ако се стигне до процедура и наказани€, ще го научите, каза  остурков.

“ой добави, че от 2014-а година, когато е поел поста към момента тези случаи за сигнали от ”≈‘ј и —портрадар, касаещи българското първенство, постепенно намал€ват. “огава б€ха в рамките на 53 или пък 47 мача на сезон, а сега са доста, доста по-малко, добави бивши€т топ-полицай.

"»маме €сна тенденци€ към намал€ване. ќт 2009 година насам Ќаказателни€т кодекс третира проблема. »маме условни присъди, може би хората започват да си дават сметка, че ако се занимават с такива €влени€, негативите ще бъдат много повече от евентуалните им печалби. —м€там, че в бъдеще престъплени€та срещу спорта ще бъдат наказвани много по-строго".

јлександрос √еронтикос от —портрадар за€ви, че т€хната платформа е хващала уредени мачове в баскетбола, хандбала и в крикета, а има случаи и в сумото.

ќще по темата: общо новини по темата: 6
20.11.2018
27.04.2018
21.02.2018
23.06.2017
08.06.2017
06.01.2017
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
јбе копелета гнусни, те нареждат мачовете на децата, имаме едно от най-  ”–омпираните първенства, стадионите ни се разпадат, школи н€ма, футбола в Ѕ√ отдавна е умр€л и те€ на стадиона са последните наивници които си мисл€т, че гледат футбол. 1 мач било, а  олев, а преди 3 години разследвахте по 50, ами об€сни ми тогава от какво печел€т клубовете в Ѕългари€, да не би да има клуб, който се издържа от продажба на билети и артикули и пари от телевизии за реклама и излъчени мачове. Ѕългарските футболни клубове са едни хубави перални за пари в които поставени бизнесмени "наливат", ама в партийните каси. «а футбол, трохички. ѕловдив, най футболни€ град в Ѕългари€, на нас ни лепнаха то€ глупак  рушо, жълтите ги изкараха вече извън града и ги къпат с купи да се радват, в града н€ма св€стен стадион. √ледайте хубаво мача довечера на Ћудогорец, сбирщайн от къде ли не, наречен "български отбор", срещу ћилан. ѕоследно, да питам то€  олев, пич, каква е статистиката в световен мащаб да водиш като гост с 0:2 и накра€ падаш 5:2.....
+1
 
 
—ъмнение в един български мач, който не е уреден: разследват го
+1
 
 
—м€тал че в бъдеще това престъпление щ€ло да се наказва строго!!!!’аахахахахаха.≈ ти€ н€мат спиране в изцепките.
+3
 
 
—ъмнени€та са за черно тото. ќстаналите мачове са чисто тото
0
 
 
јми мачовете между Ѕотев и Ћудогорец за купата какво точно са “ото или ”говорени???
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
≈то кои са най-добрите спортисти и треньори на Ѕългари€ за 2018 година
— впечатл€ваща церемони€ Ѕургас избира сво€ спортист на годината
ћинистър  ралев: ¬ъвеждането на ¬ј– ще реши проблемите със съдийството
∆реби€т е хвърлен! ¬ижте съперниците на Ѕългари€ за ≈вро 2021
ћладите таланти от бургаски€ клуб по джудо обраха медалите на коледни€ турнир в —ливен

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с <ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: