Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
"Черноморец-Бургас" постави началото на сътрудничество с "Хофенхайм"
Автор: Екип Burgas24.bg 13:35 / 11.02.2009Коментари (0)2147
©
Визитата на представителите на "Черноморец - Бургас" в Хофенхайм приключи с договорености, които са взаимоизгодни за двете страни. Господата Митко Събев, Добромир Горбанов и Красимир Балъков се срещнаха с шефовете на лидера в Бундеслигата и в продължение на повече от 4 часа дискутираха по въпроси от взаимен интерес.

Германските домакини най-напред показаха новата си придобивка, а именно откритият преди три седмици стадион „Рейн Некар Арина", който се вписва почти напълно в разбиранията за бъдещото изграждане и на стадиона в град Бургас, който ще носи името "Черноморец Арина". Домакините в лицето на изпълнителния директор на тима Йохен Ротхаус и мениджърът Ян Шинделмайсер, към които по-късно се присъедини и маркетинг директора на клуба, са обещали съдействие по въпросите, засягащи спортното строителство и работата с подрастващите футболисти.

На срещата представителите на бургаския клуб са запознали домакините си със своите проекти за изграждането на спортния комплекс в Бургас, а домакините от Хофенхайм са споделили своя опит в това отношение. Те ще предоставят и най-важното от документацията по стоителството, както и „Ноу - Хау" за изграждането на обекти от такъв характер.

На срещата между представителите на двата елитни тима е станало ясно, че освен проектите за изграждането на бази за мъжкия и детско-юношеския футбол, общо между тях е и настоящето им. Отборът на "Хофенхайм" преди 4 години е играл в аматьорските дивизии, а именно оттам преди толкова време тръгна и "Черноморец - Бургас", който през миналата година достигна до участие в турнира на УЕФА "Интертото Къп".

Следващата среща между представители на двата клуба ще се осъществи през лятото, когато представители на германския клуб ще върнат визитата в България. Дотогава строителството на новите спортни бази на „акулите" ще е в ход, а представителите на „Хофенхайм" ще консултират своите български колеги в хода на строителството.

В същото време регионалната телевизия и местния „Щутгартер Нахрихтен" обстойно се спират на визитата на Красимир Балъков и неговия клуб в Щутгарт. Освен голямо интервю с един от най-успешните футболисти на елитния Щутгарт, вестникът отделя и място за обширен материал за вчерашната контрола между втория тим на „швабите" и „Черноморец - Бургас".

Тази сутрин играчите тренираха на централния терен на базата в Руит. Всички футболисти се включиха в заниманието, като единствено Адриан Фернандес, въртеше обиколки около терена, под ръководството на кондиционнния треньор Трендафил Терзийски. Футболистът се чувства значително по-добре и вече е готов за тежките натоварвания. От утре той се присъединява към основната група.

Следобед играчите, водени от своя мениджър Красимир Балъков, ще посетят елитния търговски комплекс в Метцинген.

Още по темата: общо новини по темата: 27
09.11.2010
16.06.2010
27.05.2010
18.05.2010
22.04.2010
20.04.2010
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: