Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Мартин Петров бесен заради слуховете за коварната любовница Ирина
Автор: Екип Burgas24.bg 10:02 / 02.12.2017Коментари (4)2705
©
Бившата футболна звезда Мартин Петров коментира поредния скандал около себе си, разразил се, след като стана ясно, че от личните му банкови сметки са били неправомерно източени близо 4 милиона лева. Появи се информация, че заподозряната банкерка Ирина Аткова, отговаряща за финансите на Петров, му е нещо повече от финансов служител, а имената им бяха свързани в любовна афера, продължила с години.

"Всичко има граници - възмути се Петров пред "Труд". - Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност. Що се отнася до моя личен казус, не давам изявления, защото имам адвокат в лицето на Тодор Табаков. Той е ангажиран, аз нямам право да говоря и се извинявам, че не мога да задоволя интереса на коректните медии", завърши футболистът.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Кеф цена няма пич ,като топеше чушката хубаво беше ,сега но мъни .
0
 
 
Генерално има 2 варианта: ПЪРВИ - теглено е с негово пълномощие или с електронен подпис, нез негово знание (за което той си е виновен) и Мартин гори... и ВТОРИ - теглено е без негово опълномощяване... тогава ще си вземе парите на 100%... мен ми намирисва на предоверяване и първия вариант... При този вариант банката не носи отговорност, а мартин трябва да съди лицето което е опълномощил... при втория съди банката...
Сподели какво ново....
на 02.12.2017 г.
0
 
 
СПОКО ВЪЗСТАНОВИШ ЛИ СИ СУМАТА ВНЕСЕ СИ Е В СЪСЕДНА НА НАШАТА ТЕРИТОРИЯ СТРАНА.ВТОРИ ПЪТ НЕ НАСТЪПВАЙ МОТИКАТА.УСПЕХ МАРТИНЕ.
0
 
 
Мартине, сам си си виновен. За какво ти беше нужно да излизаш пред медиите. В момента в който се оплака публично и те захапаха. Те са като хиени, чакат някоя жертва. Пишат в твоя полза, после се отмятат и търсят сензация. Нали знаеш приказката - като кажат, че сестра ти е к*урва, иди обяснявай, че нямаш сестра. На скотовете това им дай - сеир и сензационни заглавия. Да си беше мълчал, да я оправят тази работа адвокатите (не че те са по-стока)... Дано всичко се разкрие ти пожелавам и да си върнеш парите!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: