Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Черноморец се класира директно на финал
Автор: Екип Burgas24.bg 15:21 / 29.11.2017Коментари (0)1938
Юношите старша възраст на "Черноморец" извоюваха правото да играят директно на финалите в държавното първенство по водна топка. Възпитаниците на старши треньора Петър Йонов спечелиха квалификацията след като се класираха на първото място в своята група с пълен актив от 9 т.

На басейн "Диана" отборът на "Черноморец" победи категорично столичните "Славия" с 12:4 и ЦСКА с 12:6, а в най-оспорвания двубой срещу вицешампиона "Аква Спорт" надделя с гол разлика - 8:7. Морското дерби е било много драматично, гарнирано с два червени картона. От началото на мача бургаските "акули" са повели в резултата и не са позволили обрат.

"В мача срещу "Аква Спорт" играха същите момчета, които участваха и в турнира за Купата на България при мъжете. Смазахме ги на плуване, състезателите показаха зрялост, израстване и устояха психологически на напрежението," каза Петър Йонов.

Страхотна игра е направил вратарят Михаил Колев. Отлично се е представил и номинираният за "Ученик на годината" на Бургас Константин Гаров, който успешно съчетава спорт и учение. На практика носителят на престижни награди в областта на математиката доказа, че когато човек преследва своите мечти, нищо не е в състояние да го спре или отклони от избрания път.

Освен "Черноморец" за финалната четворка се класира и "Локомотив НН", който спечели в своята група. Мачовете са догодина през юни месец.

По регламент останалите шест отбора, участници в първенството на U19, ще се срещнат във втора квалификация. Класиралите се на първите две места тима ще се присъединят към финалната четворка.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: