Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Бляскава церемония по награждаването на най-успешните бургаски спортисти
Автор: Екип Burgas24.bg 12:42 / 24.11.2017Коментари (0)1745
©
Тази година най-успешните бургаски спортисти ще бъдат почетени на бляскава церемония в зала "Бойчо Брънзов". Събитието е насрочено за 22 декември, с начало в 19 часа. То включва и развлекателна част, която ще е интересна за посетителите.

Входът е свободен за всеки, който желае да присъства. Водещи на церемонията ще бъдат любимите артисти от малкия екран и театралната сцена Гергана Стоянова и Симеон Владов.

Желанието на Община Бургас и нейните партньори в организирането на събитието е то да се превърне в един истински празник за заслужилите спортисти в края на 2017 г., както и за публиката.

Освен на десетте най-изявени състезатели, призове ще бъдат връчени и в други три допълнителни категории - "Млад талант", "Спортист с увреждания" и "Отбор на годината". Класирането ще се извърши по регламент, в който първенците се избират чрез анкети от спортните журналисти.

Новост е също това, че за първи път ще има и онлайн гласуване. Чрез него своето лично мнение могат да изразят феновете. Линк към платформата за гласуване ще бъде публикуван в сайта на Община Бургас след 10 декември.

Официалните победители - състезатели и треньори, ще получат, както всяка година, парична премия от Община Бургас. Любимците на публиката също ще бъдат обявени по време на шоу програмата в зала "Бойчо Брънзов", като за тях са предвидени предметни награди.

Талантливите хора са национално богатство и заслужават подкрепа, независимо в коя област се изявяват. Това е водещ принцип в дейността на Община Бургас, споделен и от местния парламент. Някои от заслужилите ни спортисти, изявени спортни деятели, спортисти с увреждания, остават извън челната десетка, въпреки че наред с другите са постигнали своите добри резултати.

Затова тази година се дава възможност на всеки човек с мнение да упражни своя вот. Целта е заслужилите спортисти и отбори, треньорите, личностите с принос към спорта в Бургас, да бъдат почетени подобаващо, защото това е допълнителна мотивация за постигане на успехи и уважение към техния труд.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: