Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Бургаски таланти и футболисти от цялата страна подкрепиха Нафтата за стадион "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:27 / 16.11.2017Коментари (4)3191
©
Бургаският суперталант Кристиан Добрев, който е едва на 16 години и вече дебютира във футболния елит на България, се присъедини към каузата "Да върнем стадион Лазур". Той изпрати емоционално видео, с което призова да се направи всичко възможно, за да може спортното съоръжение да стане общинско и да се ползва от всички бургаски клубове.

Кристиан направи първите си стъпки в школата на Нефтохимик, но тъй като тук нямаше подходящи условия, още в много ранна възраст напусна и отиде в Ботев Пловдив. Считан е за най-големият талант в школата на канарчетата и специалисти му предричат бляскаво бъдеще.

"Благодарим на Кристиян Добрев за подкрепата! Един от най-големите футболни таланти на България е от Бургас! Само на 16 години , далече от родния град, Крис вече е част от първия отбор на ПФК Ботев Пловдив! Нима Бургас не заслужава своите талантливи деца? Господа общински съветници не убивайте футбола в града", питат привържениците на Нефтохимик.

В каузата се включиха още Николай Кръстев и Орлин Старокин.

Николай Кръстев, една от знаковите фигури в бургаският футбол! Кръстев започва своята кариера в Нефтохимик (Бургас), където играе девет сезона. През 2003 и 2004 г. той е част от националния отбор по футбол на България. Записва шест мача за трикольорите. Състезавал се е и за Черноморец (Бургас). Като треньор е преминал и през двата бургаски клуба, като е заемал директорския пост в ДЮШ и на двата отбора! В момента е част от щаба на Нефтохимик! Какво по - съкрално място да избере от ст. Лазур? Каузата за която всички бургазлии, трябва да се включат. Много силни думи от един истински бургазлия, закърмен с футбола в града! Благодарим ти, Ники!

Орлин Старокин е поредният действащ футболист от Първа лига на България, който застава зад каузата Бургас да има професионален футбол! Настоящият футболист на Черно море Варна и националният отбор по футбол на България се изказва относно една от най - наболялите теми в Бургас. Юношата на ЦСКА и Нефтохимик, пришеминал през първият тим на "шейховете", развил се в отбори като Черноморец, Пирин Благоевград, Ботев Пловдив, Локомотив София, Левски София, Иртиш Казахстан и Динамо Букурещ. Благодарим ти, Орлине! Успех!!!

 



 

Още по темата: общо новини по темата: 28
03.09.2020
07.05.2018
12.04.2018
11.04.2018
10.04.2018
30.01.2018
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
30-те фена и заплатаджиите в отбора смятат общинарите за малоумници и с тази кампания сериозно са се взели да ги преметнат като използват децата от школите като параван. Има обаче един проблем - бургазлии мразят Нефтохимик. А за децата, има достатъчно други школи в града, които биха могли да ги поемат. Общината с много по-малко средства може да спонсорира тях и да се отърве от тези досадници.
0
 
 
Всъщност Кристиян Добрев е Бургаски талант!
Aнонимен
на 16.11.2017 г.
0
 
 
ама нещо ми се струва че бургаския футбол не е само "мазут" ,никъде не виждам те да искат стадиона за Бургас,по всичко се разбира че пак САМО за тяхния задник мислят.и дайте пак пари ,пак пари,пак пари ама кво ги правите тези пари и най накрая пак изпадат.три пъти да те изгонят за черно тото и уредени мачове е няма такъв отбор.а колко има още за писане....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: