Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
ОФК Карнобат е близо до Топ 3 след победа над "Раковски“
Автор: Екип Burgas24.bg 15:29 / 12.11.2017Коментари (0)2220
©
Футболистите на "Карнобат" вече са само на точка от влизане в Топ 3 на временното класиране, след като се наложиха с 4:1 над "Раковски", в двубой от XV-ти кръг на Югоизточна Трета лига.

Момчетата на Георги Калоянов вече са с 30 т., а пред тях е "Борислав" /Първомай/ с 31 т. Лидер в таблицата е "Арда" /Кърджали/ с 42 т., следван от "Загорец" /Нова Загора/ с 38 т.

На пръв поглед карнобатлии не се затрудниха особено срещу "Раковски", а четирите гола са атестат за игровото превъзходство на победителите в изминалата среща.

Головият рецитал започна сравнително рано. Живко Димов още в 3-та минута бе точен за 1:0, след като се разписа с удар от границата на вратарското поле на "Раковски". Така той прекрати продължително разиграване на топката около наказателното поле на гостите.

В 15-та минута Митко Митев попадна в прегръдките на своите съотборници, когато с топовен удар от 20 метра удвои аванса на "Карнобат".

Класическото 3:0 направи капитанът на "Карнобат" в този мач Димитър Петров. В 26-та минута опитният универсален играч бе най-съобразителен в наказателното поле на гостите, намирайки начин да хвърли в екстаз феновете на Градския стадион в Карнобат.

В 75-та минута Петър Колев напомни за себе си фамозен гол от малък ъгъл. Нападателят на "Карнобат", който кара втора футболна младост, отбеляза от малък ъгъл, почти от самата аут линия, а със своя брилянтен гол заслужи аплодисментите и на най-големите скептици, че е възможно да бъде реализирано попадение от подобна ситуация.

В залеза на мача, в 88-ма мин., гостите стигнаха до почетен гол от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Запрян Запрянов. Именно той записа името си сред голмайсторите в срещата, която премина повече от коректно.

"Карнобат": Роман Васенев, Ангел Лазаров, Стоян Калпаклиев /50 - Димитър Иванов/, Трендафил Момчилов, Милен Стоянов, Емил Димитров, Димитър Петров /57 - Стефан Василев/, Живко Димов /64 - Ивайло Стойчев/, Митко Митев, Яни Николов, Петър Колев

"Раковски: Васил Кузманов, Ивайло Аврамов, Стоян Григоров, Георги Йотовски, Марио Иванов, Сашко Лачев /72 - Георги Мекерешки/, Стефан Рабаджийски, Запрян Запрянов, Венцислав Изевков, Петър Райков, Михаел Пърчев

Още по темата: общо новини по темата: 22
26.04.2018
25.04.2018
10.03.2018
24.02.2018
21.02.2018
08.02.2018
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: