Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Кобрата ще се бие за световна титла в Чикаго, вижте срещу кого
Автор: Екип Burgas24.bg 09:42 / 03.11.2017Коментари (14)2771
© Facebook
Кубрат Пулев ще се бие с Фрес Окуендо за титлата на Световната боксова асоциация в тежка категория в 17-хилядната зала "Ол Стейт Арина".

Това разкри американският промоутър Боби Фитц, който се е заел с организацията на сблъсъка. В момента се водят финални преговори за този мач.

"Нашата цел е двубоят да бъде за титлата на Световната боксова асоциация - обясни Боби Фитц специално за читателите на "България Днес". - В момента изчакваме благословията на самата организация. Пратих хора в Меделин, Колумбия, където се провежда техният конгрес.

Мачът може да се осъществи в началото на 2018 г. Все още имаме няколко детайла, по които да се споразумеем, но работим по тях. Трябва да дадем време на Кубрат, за да се възстанови от контузията и да може да покаже най-доброто пред хората."

Според прогнозите лечението на Кобрата може да продължи до четири месеца. Той има 30-процентно разкъсване на гръдния мускул под дясното рамо, както и сериозен хематом. На този етап няма да бъде правена операция. Заради травмата пропадна двубоят на Пулев срещу Алтъни Джошуа на 78-хилядния общински стадион в Кардиф.

"Кубрат е много добър и известен боксьор, а българската общност в Чикаго е развълнувана да се бие пред тях. Надяваме се това да се случи - добави Боби Фитц. - Имахме позитивен разговор и с неговите промоутъри от "Зауерланд" през миналата седмица. Всички в САЩ ще бъдат доволни да посрещнат Пулев.

Хора от екипа на Фитц са се свързали с познати на Кубрат Пулев. Той е търсел съперник за Фрес Окуендо, чиито предишни трима съперници - Лукас Браун, Руслан Чагаев и Шенън Бригс, бяха хванати с допинг.

"В Чикаго има много голяма българска общност, затова интересът ще е огромен - добави Фитц. - Доколкото разбрах, има над 250 000 ваши сънародници. Ще се опитаме да направим и галавечер с Тервел. Имам огромно желание да го докараме в САЩ. Той трябваше да се бие миналата седмица, но нещата не се получиха."
Още по темата: общо новини по темата: 176
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Обиколи света напраи и милиони тоя смешник смешен никъв к*р не става от него...подбрани мачове с подкупни противници...Дали ще биеили ще падне от Джошуа му е през оная работа и в двата случая ще се нагуши с мангизи пълен СМЕШНИК
0
 
 
И така се вадят пари...просто да си в играта.Къде ще те млатят....къде ще млатиш ти разни"торби"пада по някой кинт...Важното е високопарни приказки и българското знаме на вратлето.Он си знае....Чалгата освен в леглото му е и у бокс-а му!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
-1
 
 
КОБРАТА БЯГА ОТ ИСТИНСКИТЕ БОКСЬОРИ КАТО СМОК ОТ МОТИКА!ЩЕ СЕ БИЕ С 44 ГОДИШЕН ПУЕРТОРИКАНЕЦ, ЧИЙТО ПОСЛЕДЕН МАЧ Е БИЛ ПРЕЗ 2014г. СРЕЩУ РУСЛАН ЧАГАЕВ И ЗАГУБЕН ПО ТОЧКИ.КАК ДА ТЕ УВАЖАВАМЕ, КАК ДА ТИ ВЯРВАМЕ, КАК ДА ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ???БЪЛГАРИН СЪМ, НО НЕ СМЯТАМ, ЧЕ ТОЗИ НАШ БОКСЬОР ИМА НУЖНАТА ПОДГОТОВКА, КАЧЕСТВА И ХАРАКТЕР ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ИСТИНСКИ БОКСЬОР!ПО ВРЕМЕ НА МАЧА С КЛИЧКО ИЗПИТВАХ СРАМ И НЕДОУМЕНИЕ...ВСЕ ПАК УСПЕХ И ДАНО ПАРИТЕ СТИГНАТ ЗА АНАЛГИН...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: