Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
По-добре късно, отколкото никога! Николай Тодоров хвърли оставка
Автор: Екип Burgas24.bg 20:02 / 30.10.2017Коментари (3)5423
© Burgas24.bg
Изпълнителният директор на Нефтохимик Николай Тодоров обяви намерението си да напусне поста, който заема. Той депозира оставката си, след срещата с Комисията по спорт, на която получи категоричен отказ за финансова помощ. 

По всичко изглежда, че Николай Тодоров се провали като шеф на Нафтата. Той допусна отборът да изпадне в Б група с внушителния бюджет от 3 млн. лева, а сега с прилична финансова рамка за втория ешелон, управляваният от него тим е аутсайдер на групата и по-скоро срами името на славния Нефтохимик, отколкото да продължава традицията. 

Днес "шейховете" приличат по-скоро на онзи Черноморец, който за няколко години се срина от елита до селските групи. 

Общинските съветници, като представители на собственика на клуба - Община Бургас, намериха за нерентабилна инвестицията в Нефтохимик, където спортуват над 300 деца. Освен това, те подчертаха, че няма законово основание, въз основа, на което Общината да помогне финансово на общинския клуб.

Слабите резултати на представителния отбор също бяха посочени като довод. За съжаление фактът, че този отбор може да се конкурира по бюджет единствено с аматьорските отбори, бе пренебрегнат.

Въпреки финансовия дефицит, с който Нефтохимик се бори от началото на новия сезон, по време на срещата се направиха предложения за пълна финансова проверка. Припомняме, че само преди два месеца Нефтохимик бе подложен на тримесечен обстоен финансов одит, назначен от Общината.

Липсата на всякакъв вид подкрепа от страна на главния акционер и опитите да се утежни вече трудната ситуация в клуба продиктуваха решението на изпълнителния директор Николай Тодоров да освободи поста си. Предстои оставката му да бъде разгледана на заседание на Съвета на директорите.
Още по темата: общо новини по темата: 58
17.08.2018
11.06.2018
19.05.2018
19.04.2018
31.03.2018
28.03.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.11.2017 г.
0
 
 
Ако цялото така наречено ръководство от псевдо фенове има малко морал трябва всички да напуснат клуба. Рунчев,Тодоров,Белов,Костадинов и Бошнакови. Доказахте за две три години че нямате място в Бургаския футбол или в нашия любим Нефтохимик.
Aнонимен
на 01.11.2017 г.
Aнонимен
на 31.10.2017 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: