Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
SMS вкарва бившата жена на сина на футболна легенда в кошмарен филм
Автор: Екип Burgas24.bg 23:43 / 03.10.2017Коментари (3)2314
©
Една седмица Александра Саркизова - бившата жена на сина на футболната легенда Стойчо Младенов Александър, няма и вест от 7-годишната си дъщеря Дария. Бащата на детето отива да го вземе от училище миналия вторник. А по-късно изпраща есемес на Александра, с който ѝ казва, че отсега нататък момиченцето ще живее при него и повече да не го търси. Родителите на Дария се разделят преди 3 г. и запазват нормални отношения помежду си.

Споразумяват се с графика на виждането на детето - на бащата се падат една седмица в месеца плюс един уикенд, както и два месеца от лятната ваканция. Всичко се променя, когато Александра решава да се върне да живее в родната си Варна. Тогава започват и проблемите. Александра и синът на Стойчо Младенов не могат да се разберат кога бащата ще вижда Дария. Накрая адвокатите им ги съветват да сключат споразумение. В същия ден, в който трябва да го подпишат, Александър отива в училището на Дария и я взема. 

А майка ѝ повече не я вижда или дори чува. Веднага след това Александра подава жалба във варненската полиция и започват да търсят детето и баща му. Дария е в първи клас в частно училище в морската столица. "Аз я записах в държавно, но баща ѝ държеше да я преместим и да учи в частно още преди 15 септември. И че ще плаща таксите", обяснява Александра. Тя никога не е предполагала, че бившият ѝ мъж може да предприеме нещо толкова крайно по отношение на Дария. Усъмнява се, че е замислил нещо, когато в началото на септември ѝ се обаждат от училището в София, което, преди да замине за Варна, е щяла да посещава Дария. 

"Казаха ми, че баща ѝ я е записал там и е платил таксите. Но проверили и видели, че детето вече е записано за друго училище", разказва Александра. Тя им обяснява, че Дария вече ще посещава учебно заведение във Варна и няма как да бъде и в училището в София. "Когато я взе миналия вторник, дори отидох до това училище, за да видя дали не ходи там. Стоях отпред, чаках", казва Саркизова.

В началото отказват да ѝ дадат каквато и да е информация дали момичето се води там. После ѝ обясняват, че Дария е записана, но не посещава училището. Покрай общи познати тя разбира, че момиченцето ѝ е добре. Но само това. Александра търси и адвокатите на Александър и след дълги разговори с тях той ѝ се обажда. 

"Обясни ми, че или ще подпишем споразумение по неговите условия, или ще я видя на куково лято. Опитах се да се свържа с баща му - вдигна ми и затвори. Майка му ми вдигна и ми затвори, когато чу, че съм аз. В един момент тя ми писа няколко съобщение, че всъщност аз това съм заслужавала - аз съм му била отнела детето, сега той ми го отнема и това за нея е окей. Че няма да видя дъщеря си, защото съм истеричка и че умишлено ще я разстроя. Затова няма да се чуя с нея, докато съдът не разреши."

Саркизова търси помощ не само от близки и познати, а и от медиите. В неделя разказва историята си в Нова тв, а ден по-късно нейна колежка от София ѝ казва, че е видяла сутринта, а и в неделя вечерта Дария с баща си и новата му жена в хотел в Боровец. "Директно се изстрелях натам. По пътя звъннах на 112, защото тази процедура я правя постоянно - той е агресивен и не знам какво може да ми причини. Те ми изпратиха патрулка от РПУ в Боровец, съдействаха ми, но изпуснах Александър и Дария в Боровец", разказва тя. Разпитва в хотела дали знаят нещо повече. 

Оттам ѝ обясняват, че нощувката била записана на името на новата жена на Александър и са били там с дъщеря им. След това разбира, че бившият ѝ живее при новата си приятелка. "Не знам дали и Дария е там. Аз нямам достъп дотам, защото е затворен комплекс. Ходя всеки ден до къщата в Бояна, където по принцип живее, там преди водеше дъщеря ни", обяснява Александра. Тя се разделя с Александър, след като по думите ѝ дълго е подлагана на психически и физически тормоз. 

"В един момент не издържах, бях смачквана всеки божи ден. Той започна да ми посяга още докато бях бременна. Никога не е сменял памперси. Неговото поведение като цяло е много диктаторско, което стресира Дария. Тя сама ми е споделяла, че всяка негова дума е закон за нея и тя трябва да направи това, което той ѝ казва. Това е психически натиск върху детето."

"Александър не плаща издръжка за Дария. Когато подготвяхме споразумението, аз заявих и пред двамата адвокати, че не желая и стотинка от него Искам да си взема детето, аз мога да се грижа за него. Адвокатката ми обясни, че няма как - трябва да бъде записана дори и минималната издръжка в споразумението. Той не е плащал, нищо не ми е давал." Освен Дария Александра има още едно дете - 10-годишен син Роман. 

С неговия баща тя е в прекрасни отношения. В началото на връзката ѝ с Александър момчето за малко живее с тях. "Тук в София даже ходеше на детска градина. По това време Александър все още беше активен футболист и пътувах постоянно. Заради това се наложи синът ми да отиде във Варна, където разчитам на другата му баба, а и на моята майка. Александър ме обвинява, че съм си изоставила детето, но истината е, че той не искаше синът ми да живее в София. Той го е обиждал многократно, държал се е ужасно с него. Пътувах всяка седмица до Варна, за да бъда до сина си", казва тя.

Преди 3 месеца, когато се мести в морската ни столица, вече може да сбъдне желанието си - да заживее под един покрив и с двете си деца и да е щастлива. "Водих двете си деца на училище, след това ги вземах от там, пишехме заедно домашни, но, за жалост, това свърши", добавя тя. Самият Александър изпрати официално изявление по повод обвиненията на бившата му жена. 

"Проблемите ми с Александра Саркизова са свързани с упражняването на родителските права върху общото ни дете Дария. Измислените от нея квалификации като "отвличане" на детето или имагинерните побои, които съм ѝ нанасял, са безочливи клевети и тя ще отговаря за тях пред съда. Намесата на именития ми баща е с цел да ѝ бъде обърнато внимание от медиите и искам да поясня, че той няма никаква роля в нашите лични взаимоотношения", пише по-големият син на Стойчо Младенов. Каквото имам да кажа, съм го направил в официалното ми изявление, каза Александър Младенов пред "24 часа".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Два брака, две деца, два развода! Давай, момиче, третият брак (и трето дете) те очаква!
0
 
 
звездобройките често гледат небосклона и си харесват различни звезди...после идва "изгрева" и романтиката залязва! Една майка би следвало да НЕ си зарязва детето заради една нова любов...но тя хитро си е нагласяла нещата още след първия развод и след втория е решила да окрупни"капитала" си от връзките...в родната Варна. Монетата винаги има 2 страни...но и майката явно Не е света вода ненапита. Интересно е къде са родните органи на реда,прокуратура и съд...Ако правата за отглеждане и попечителство са дадени на майката,какво се случва в момента в тази ситуация ? Всеки седи и чака и гледа сеир.Това е положението !Проблема на давещите се е в самите давещи се!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: