Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Ето как ще бъде отбелязана Европейската седмица на спорта в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:22 / 25.09.2017Коментари (0)1355
©
На 28 септември (четвъртък) Бургас отбелязва Европейската седмица на спорта, която се провежда под мотото "Бъди активен". И тази година програмата е разнообразна, а инициативите в нея ще се проведат на три различни места.

Патрон на Европейската седмица на спорта е г-н Красен Кралев - министър на младежта и спорта, който ще бъде и официален гост на събитията в нашия град. От Министерството на младежта и спорта са приготвили тематични подаръци за всички участници - тениски, футболни, баскетболни и волейболни топки.

ПРОГРАМА:

09.30 ч . - спортен празник на различните зони в изцяло реновирания от Община Бургас двор на ОУ "Братя Миладинови". Той ще бъде посетен от министър Кралев и кмета Димитър Николов. Там ще се проведат двустранни срещи в различни спортове между бургаските деца и 40 техни гости от Четвърто основно училище "Кирил Христов" - Стара Загора.

10.00 ч. - в двора на ОУ "Васил Априлов" ще бъде проведена демонстрация на Полицейска лична защита от служители на ОД на МВР - Бургас, както и задържане с куче, което е част от програмата на Детските полицейски управления на ОУ "Васил Априлов", ОУ "Свети княз Борис I" и ОУ "Свети Климент Охридски", съвместна инициатива с ОД на МВР - Бургас. Също така състезатели на ОУ "Васил Април" и Фехтовален клуб "Корсар" ще покажат своите умения по фехтовка. Там ще бъде направена и презентация на уреди за превенция на различни заболявания, демонстрация на алкохолни очила и анализатор на телесни мазнини (Body Fat Monitor) от служители на РЗИ - Бургас.

11.15. ч. - програмата на събитието продължава на пл. "Атанас Сиреков" пред Община Бургас. Там ще се проведат "Женски футболен хепънинг", с участието на ЖФК "Бургас", както и демонстрация на степ аеробика и канго джъмп от Спортен център "Аякс".

12:15 ч. - за финал се прехвърляме в байк зоната на парк "Езеро", където състезателите на Спортен клуб по планинско колоездене "Шор Инвейдърс" ще демонстрират своите умения в дисциплината Dirt Jump.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: