Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Златна резерва носи победа на Карнобат срещу Атлетик (Куклен)
Автор: Екип Burgas24.bg 21:50 / 22.09.2017Коментари (0)3104
©
Футболистите на "Карнобат" прекъснаха серия от четири мача без победа, след като се наложиха с 3:2 у дома над "Атлетик" /Куклен/.

Двубоят бе повече от интересен, като предложи драматични моменти в цифровото изражение на резултата. Първо домакините поведоха с 2:0 до почивката, а през второто полувреме гостите изравниха. В заключителните минути на мача, обаче, "Карнобат" стигна до трите точки.

В герой за карнобатлии се превърна новото попълнение Мартин Димитров, който влезе като резерва и 5 минути преди края на срещата реализира победоносното попадение.
Успехът дойде в труден момент за "Карнобат", след като точките буквално бягаха в полза на други отбори в предишните няколко кръга. Отделно, вече няколко седмици карнобатлии са лишени от услугите на цял куп футболисти, които са контузени. Сред тях е и капитанът на тима Пламен Димитров.

Трудностите не изплашиха наличните момчета на играещия треньор Георги Калоянов, който също не игра, и те показаха мъжество и характер, с които взеха победата над "Атлетик".

Рзултатът бе открит в 14-та минута, когато Петър Колев пусна пас към Александър Киров, той се откъсна от защитата на "Атлетик", и с премерен удар разпечата вратата на противника 1:0.

Силното начало на мача за "Карнобат" продължи с втори гол. В 34-ата минута Живко Димов застана зад флагчето за изпълнение на корнер, центрира към Димитър Петров, който се извиси над всички в наказателното поле на "Атлетик " и с глава прати топката в мрежата на гостите за 2:0.

Втората част на мача започна успешно за гостите, които намалиха на 2:1 в 50-та минута с попадение на Борислав Хаджиев. В 80-та минута Никола Праматаров вдъхна увереност на гостите, когато изравни за 2:2.

Мартин Димитров се превърна в златна резерва за "Карнобат", след като успя да донесе победата с гол в 85-та минута.Тогава той получи пас от Митко Митев, напредна и преодоля вратаря на гостите за 3:2, с което хвърли в екстаз многобройните фенове на "Карнобат".

"КАРНОБАТ": Роман Васенев, Тодор Няголов, Пейчо Делиминков, Трендафил Момчилов, Милен Стоянов, Александър Киров /53 - Йозгюр Садула/, Димитър Иванов /74 - Мартин Димитров/, Живко Димов, Димитър Петров, Митко Митев, Петър Колев /90 - Ивайло Стойчев/

"АТЛЕТИК" /КУКЛЕН/: Емил Данчев, Юлиян Романов, Валентин Фурлашки, Димитър Джанджоров, Рамадан Хайрула, Мирослав Кехайов, Никола Праматаров, Айкут Янъков /82 - Неджиб Неджиб/, Йълдърай Али /46 - Станимир Ковачев/, Олджай Алиев /57 - Илхан Ибрамджик/, Борислав Хаджиев

Още по темата: общо новини по темата: 22
26.04.2018
25.04.2018
10.03.2018
24.02.2018
21.02.2018
08.02.2018
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: