Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Оказахме се прави! Потвърди се ексклузивната новина на Burgas24.bg!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:45 / 21.09.2017Коментари (1)3824
© Burgas24.bg
Костадин Джамбазов се завърна в ръководството на Нефтохимик. От днес той ще изпълнява длъжността спортен директор и ще работи за постигането на по-високи резултати за представителния отбор и детско-юношеската школа на клуба, гласи официалното съобщение от клуба.

Новината съобщи първо Burgas24.bg още на 14 август. За разлика от нас, разни сайтчета се упражняваха нелепо по темата, като един ден съобщаваха едно, на следващия - друго, а на третия ден се опровергаваха сами. Така и не можаха обаче да стигнат до истината по въпроса.

Назначението на специалиста е обвързано с приетото решение за обединение на "Нефтохимик" и "Локомотив", с цел съвместна дейност за по-успешното развитие на футбола в Бургас. Очаква се, заради предстоящото обединение, главният спонсор на "Локомотив" - американската компания "Съдърланд", да пренасочи средствата, които отделя за подпомагане на футбола, към "Нефтохимик", както и да увеличи значително размера им, с огледа на факта, че представителният тим се състезава в професионалния футбол, а детско-юношеската школа наброява над 300 деца.

Костадин Джамбазов е основател и председател на УС на ФК "Локомотив" - Бургас. С помощта на съмишленици, той възроди емблематичния бургаски клуб и събра мъжки отбор, който тази година се подвизава в А областна група, както и значителен брой деца, състезаващи се в четири регионални детски първенства. Джамбазов има сериозен управленски опит и в "Нефтохимик", в периода 2011-2015 г.

"Захващам се с не лека задача, но мисля, че обединяването на усилията на двата клуба ще доведе до положителни резултати. "Нефтохимик" е в много трудна ситуация, но се надявам да успеем да запазим мястото на отбора в професионалния футбол", каза новият спортен директор.
Още по темата: общо новини по темата: 4
17.08.2017
17.08.2017
15.08.2017
14.08.2017






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това мангалче предаде първо Черноморец, а сега и Локомотив, двата автентични бургаски отбори за да слугува на селските келеши, само защото там сега изскочи някой лев, общински.Сигански работи. А някои стари локомотивци наистина му вярваха, че сериозно смята да възражда Локомотив. Аз от опит знам, че на циганин вяра не може да се има. Което се потвърди за пореден път.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: