Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Новият букмейкър към 7777 обещава високи коефициенти
Автор: Екип Burgas24.bg 15:08 / 05.09.2017Коментари (0)1618
©
"Националната лотария" наскоро получи своя лиценз за предлагане на спортни залози в play.7777.bg. В него, наред с любимите на милиони лото игри, феновете на хазарта ще намерят и нов начин за добри печалби, а именно с поставяне на залози на спортни събития.

Спортната секция на букмейкъра е изключително богат и разнообразна. Събитията, на които може да се залага в рамките на един месец, надхвърлят 30 000, а това не е ника малко за един начинаещ букмейкър.

Стана ясен и любопитният факт, че "Националната лотария" е сключила изгодна сделка с Kambi Group. Това е престижна софтуерна компания, която се ангажира да поддържа технически сайта и по-конкретно платформата за спортни залози. Новата платформа ще бъде базирана на основните възможности на настоящата, която се използва от сайта, но ще надгради значително функциите и навигацията й, за да улесни играчите и да им предложи истинско спортно изживяване.

Очаква се коефициентите, които ще се предлагат за залозите, да бъдат доста високи, с което ще бъдат привлечени още много спортни фенове. Въпреки, че букмейкърът получи лиценз от ДКХ за опериране със спортни залози много след водещите в бранша, може спокойно да се каже, че е техен достоен конкурент и спокойно може да претендира за лидерски позиции на територията на страната.

Сключената сделка е изгодна и за двете страни. Kambi Group наскоро сключи подобна сделка и с други перспективни букмейкъри в целия свят.

Разбира се, това по никакъв начин няма да ограничи разгръщането на потенциала и на любимите лото игри. Целите, които си поставя за бъдещето "Националната лотария" са доста амбициозни, но е видно, че са постижими.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: