Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Двама от "Черноморец" стартират в Обиколката на България
Автор: Екип Burgas24.bg 13:05 / 03.09.2017Коментари (0)1733
©
Радослав Константинов и Недко Лазаров от Колоездачен клуб "Черноморец" са включени в националния отбор на България за стартиращата днес 66-та Обиколка на България. Двамата състезатели се отличиха с изявите си на шампионата на писта, където в компанията на Тодор Янев и Радостин Стойков спечелиха златото на отборното преследване. 

Радослав пък завоюва злато и на дисциплината скрач, както и на индивидуалното преследване, където дори постави национален рекорд. Той доминираше и на шампионата на шосе, където записа най-добро време в бягането по часовник, а на общия старт отстъпи първото място на съотборника си в националния тим Николай Михайлов. Така шансовете за български успех на тазгодишната Обиколка на България се увеличават, но по пътя към победата трябва да преодолеят 800 км разпределени в 7 етапа. 

Началото е днес в София, от където колоездачите ще се насочат към Троян, преминавайки Беклемето. Втория ден включва два полуетапа - Троян - Плевен, и Плевен - Свищов, а края на Обиколка на България север ще се постави от отсечката Свищов - Елена. Следва почивен ден, след което започва и Обиколка на България Юг с умопомрачителните 235 км от Елена до Ивайловград. От там колоната тръгвам към Стара Загора, а проявата ще приключи на 9-ти Септември в Пловдив. Конкуренцията на Радослав, Недко и съотборниците им в националния отбор не е никак лека, като на старт ще застанат 80 състезателя от 15 отбора, всеки от които жаден за успехи. Предстои да видим дали развитието на Колоездачен клуб Черноморец ще достигне своя зенит именно в най-значимото състезание в историята на българското колоездене.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: