Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
"Златен" гол на Петър Колев носи победа на "Карнобат"
Автор: Екип Burgas24.bg 22:24 / 19.08.2017Коментари (0)3291
©
Втора поредна победа в шампионата на Югоизточната Трета лига спечелиха футболистите на "Карнобат", които в дебютното си домакинство надделяха с 2:1 срещу тима на "Свиленград".

Момчетата на играещия треньор Георги Калоянов откровено трудно стигнаха до победата, след като почти до края резултатът бе 1:1.


В герой за карнобатлии се превърна Петър Колев, който в 86-та минута реализира победното попадение. Голът заслужено може да бъде определен като "златен", с оглед на това, че е решителен за успеха на "Карнобат".

Резултатът бе открит от Георги Калоянов в 24-та минута. Той отбеляза след изстрел по земя отдалеч. Голът предизвика различни емоции - радостни за местните привърженици на най-популярната игра, и не особено приятни за гостуващите футболисти.

Състезателите от "Свиленград" поискаха обяснение от съдията за зачитането на гола. В протеста те видимо уверяваха съдийския състав, че вратарят им е хванал топката не зад голлинията.
Вместо да поведат с 2:0 в резултата, футболистите на "Карнобат" допуснаха изравнителен гол.
В 39-та минута Христо Тонев тръгна на самостоятелен рейд, измъкна се от опеката на защитата на "Карнобат" и реализира за 1:1.

До решителния гол на Петър Колев статуквото в резултата остана без промяна. В 86-ата минута популярният централен нападател, с дълъг и успешен стаж в професионалния футбол, хвърли в екстаз феновете на "Карнобат", когато при продължително разбъркване в наказателното поле на "Свиленград" се докопа до топката и я мушна в мрежата на противника за крайното 2:1.

Двубоят протече сравнително коректно и културно, въпреки честата поява на медицинското лице в помощ на състезателите от "Свиленград" в последните 20 минути - ситуации, в които гостите дори направиха и две принудителни смени.

Честите прекъсвания на играта обаче не се понравиха на състезателите и феновете на "Карнобат", особено в моментите на равенство в резултата. В крайна сметка победителят е известен - "Карнобат", който в проведената среща игра с нов екип в традиционните червено-черни цветове.

След изиграните два кръга "Карнобат" вече има 6 точки, а "Свиленград" към момента е без успех.

Следващият, 3-ти, кръг предлага гостуване на "Карнобат" на новака в групата "Тунджа" /Ягода/. Двубоят е в неделя, 27-ми август, от 18 часа. Ден по-рано "Свиленград" ще приеме "Раковски".

Следващото домакинство на "Карнобат" е на 30 август ,сряда, когато от 18 часа на
Градския стадион в ролята на опонент ще влезе тимът на "Левски" /Карлово/, играл доскоро във Втора професионална лига.

"КАРНОБАТ": Роман Васенев, Трендафил Момчилов, Милен Стоянов, Яни Николов, Пламен Димитров, Димитър Петров, Йозгюр Садула /56 - Гюнай Христемов/, Живко Димов, Кристиян Христов /65 - Димитър Иванов/, Георги Калоянов, Петър Колев /90 - Митко Митев/

"СВИЛЕНГРАД": Милен Вангелов /62 - Янислав Иванов/, Янко Стоянов, Анастас Лолов, Петър Костадинов, Петър Кръстев, Йордан Лозанов /84 - Радослав Христов/, Иван Ангелов, Ростиан Караиванов/, Стоян Костадинов, Христо Георгиев /90 - Андон Димитров/, Христо Тонев

Още по темата: общо новини по темата: 22
26.04.2018
25.04.2018
10.03.2018
24.02.2018
21.02.2018
08.02.2018
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: