Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Кметът връчи парична премия на волейболистите от Нефтохимик 2010
Автор: Екип Burgas24.bg 15:54 / 17.05.2017Коментари (0)2432
©
Кметът на Бургас Димитър Николов прие на официална среща волейболния отбор на Нефтохимик 2010 и поздрави ръководството и състезателите за спечелената шампионска титла на България.

Николов връчи на бургаския клуб парична премия за постигнатия успех и пожела на играчите успех в историческото участие на отбора във волейболната Шампионска лига.

В най-престижния клубен турнир на Стария континент "Нефтохимик 2010" ще защитава не само името на Бургас, но и на страната ни, тъй като е единственият български клуб, който ще се състезава в тази надпревара. Сега предстои подготовката на зала "Младост", която трябва да бъде пригодена според изискванията на Европейската волейболна федерация за провеждането на срещи от Шампионската лига.

"Изказвам още веднъж голяма благодарност за това, че напълнихте сърцата на бургазлии с изключително мъжката си и смела игра. Предстои да направим работна среща с ръководството и колегите, които отговарят за спортната инфраструктура, по отношение на подготовката на залата, за да отговаря на изискванията. Надявам се след година и половина да имаме зала, която да отговаря на всички световни критерии", допълни Димитър Николов.

Мениджърът на "Нефтохимик 2010" Огнян Томов благодари за подкрепата от страна на Община Бургас и изрази оптимизъм, че отборът ще продължи доброто си представяне.

"От името на целия отбор благодаря на господин Николов и Община Бургас за цялостната подкрепа през годината, която усещахме от тях. Искрено се надявам, че това, което сме поели като ангажимент за участие в Шампионската лига, ще бъде направено и ще може да играем в Бургас. Надявам се, че ще изградим боеспособен отбор, с който да зарадваме всички любители на спорта и да бъдем една позитивна реклама на Бургас не само в България, но и в Европа", каза Огнян Томов.

На срещата с кмета Николов отборът на Нефтохимик 2010 беше представен от старши треньора Петър Дочев, капитана Мартин Пенев, Стоян Самунов, Петър Христов и Андрей Николов.

Шестима от състезателите на отбора не присъстваха, тъй като са на подготовка с националните ни отбори за участие в различни европейски квалификации.
Още по темата: общо новини по темата: 34
31.07.2017
21.04.2017
18.04.2017
18.04.2017
17.04.2017
16.04.2017
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: