Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Ексклузивно: Нефтохимик гони Христо Янев, сензационен избор за нов треньор
Автор: Екип Burgas24.bg 21:50 / 01.05.2017Коментари (4)5649
© Burgas24.bg
Нефтохимик е на път да освободи старши треньора Христо Янев, научи ексклузивно Burgas24.bg. По непотвърдена информация, решението вече е взето и е напълно възможно "шейховете" да имат нов наставник още преди края на пролетния дял.

Причина за раздялата са както поредицата от слаби резултати, така и отношението, което демонстрира младият специалист в последните месеци.

Отборът записа серия от шест мача без победа, от които две равенства и четири поражения. Футболистите играят колебливо и до последно ще се борят за оставането си в елита. Въпреки това ръководството на Нафтата в лицето на Павел Бошнаков показва коректно отношение и осигурява на тима финансово спокойствие, за което повечето отбори в Първа лига могат само да мечтаят.

И все пак, недомлъвките, с които Янев индиректно напада шефовете си пред избрани столични медии, явно са накарали чашата на търпението да прелее.

Същевременно днес футболният деятел Недялко Москов попиля от критики треньора и неговия екип. Според Москов, Нафтата играе безобразно слабо, след идването на Христо Янев бюджетът бил вдигнат три пъти, а ръководството изпълнило всяко негово изискване.

Москов намекна, че в съблекалнята на Нефтохимик има сериозно напрежение и част от играчите са срещу треньорския щаб. Това е една от причините за слабите игри на шейховете напоследък, смята той.

Публична тайна е, че Недялко Москов е изключително близък до Вили Вуцов, когото наши източници сочат за почти сигурен наследник на Ицо Янев. Той има собствено жилище в Несебър, където прекарва поне по няколко месеца в годината и винаги е в компанията на Недялко Москов.

Вуцов от дълго време е без отбор, след като за последно бе начело на Ботев Пловдив през 2014-а година. Миналото лято името му се спрягаше за Левски, но Люпко Петрович стабилизира отбора и Вили отпадна като вариант.

Нашите източници разкриха също така, че се коментират още четири имена на специалисти, сред което и това на Малин Орачев. Именно легендите в Нефтохимик настоявали да бъде привлечен треньорът на ОФК Поморие.
Още по темата: общо новини по темата: 171
15.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
10.04.2017
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.05.2017 г.
0
 
 
Ама Недялко и Овчата глава да не са секс партньори
Aнонимен
на 02.05.2017 г.
0
 
 
Закривай. Няма смисъл. Борбата е за малкото месце по кокалчето. Оглозгат ли го - пак в Д. Езерово, Б окръжни и дербита с ПСФК, 1919, Айтос и Пирне.
Aнонимен
на 02.05.2017 г.
0
 
 
Така ли е,направо е невероятен,да изчезва час по скоро
Aнонимен
на 01.05.2017 г.
0
 
 
Стига сте приказвали глупости.Ицо се справя добре и няма съмнение в това.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: