Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Стойко Сакалиев: В Нефтохимик умишлено се работи клубът да не върви напред
Автор: Екип Burgas24.bg 11:38 / 10.04.2017Коментари (0)3163
© Burgas24.bg
Голмайстор №1 в история­та на Нефтохимик в Първа ли­га Стойко Сакалиев заяви, че ръ­ководството на шейховете върши всичко насила и няма се­риозно намерение да развива клуба.

"Не класирането е най-важното за клуба в момента. Имам известни притеснения за бъдещето на Нефтохимик. Чу­вам, че се върви към намаляване на парите за издръжката. Бошнаков, доколкото разбирам, се отказва след края на сезона. То­ва означава, че пари има само до лятото. А после какво? Под­разбрах още, не знам доколко е вярно, че на играчите са им ка­зали в съблекалнята, че спират всякакви премии. Всичко това не е нормално и според мен цел­та е да принудят треньорския щаб да се махне. Има някакви номера, макар и да не съм запоз­нат точно какви. Но вместо бургаският футбол да се разви­ва и да оставят Янев и екипът му да работят на спокой­ствие, ръководството сякаш нарочно не иска да развива Неф­тохимик. Поне аз оставам с такова впечатление, като гледам отстрани. Би било стран­но, защото Нефтохимик е традиционен клуб и заслужава да бъде в Първа лига. Намери се и добър треньор в лицето на Христо Янев. Но пак казвам - имам чувството, че умишлено се работи така, че отборът да не върви напред. И ако това не се промени, изобщо няма да се учудя Нефтохимик да изпад­не във Втора лига през следващия сезон", заяви Сакалиев пред "Тема Спорт".

"Кмета (б.а. - Димитър Нико­лов) го изкарват прекрасен, но той не е спортен човек. Пра­вят се зали, но за футбола няма никакъв принос. А Бургас е фут­болен град. Виждаме как е в ЦСКА - много хора са против клуба, но ръководството е неп­реклонно и следва своя път. Та­ка трябва да бъде и в Нефтохи­мик, но не виждам да се прави. Сякаш насила се издържа този клуб. Оставам с впечатление­то, че всичко е с цел треньори­те да се оттеглят сами. Аз съм ги посъветвал много да внима­ват с кого говорят, защото около бургаския футбол се навъртат доста неприятни хора. Нека оставят треньори­те да работят, а не да им пре­чат. В Бургас не се работи пра­вилно за футбола и това тряб­ва да се промени", добави Сака­лиев.

В момента Нефтохимик е трети в Група Б от плейофната осмица. По всичко изглежда, че тимът няма да успее да се пребори за едно от първите две места в нея (на тях са Пи­рин и Берое) и след това ще трябва да води битка за оцеля­ване. В четвъртък бургазлии гостуват на Локо (ГО).

Още по темата: общо новини по темата: 171
15.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
01.05.2017
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: