Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Стреляш ли? Предизвикай себе си на "Капчето“
Автор: Екип Burgas24.bg 14:37 / 07.04.2017Коментари (1)3973
©
Адреналин в кръвта и стрелкови предизвикателства очакват тази събота посетителите на стрелбищен комлекс "Капчето" в Бургас. Най-добрите стрелци от цяла България пристигат в града, за да вземат участие в традиционния Великденски турнир по стрелба, организиран от Клубовете "Виктори Бургас" и "Семпер Прими".

Състезание по стрелба от такъв мащаб се очаква за първи път в историята на града. Различното от досегашните издания на турнира са подобренията на стрелбищния комплекс, които дават възможност за провеждане на професионални състезания като тези в София, Пловдив, Велико Търново.

Новото, с което "Капчето" изненадва тази година, са удължените коридори за стрелба от 50 на 100 метра, както и трите отделни "джоба" за провеждане на специализирана стрелба каквато е динамичната, с възможност за изпълнение на различни сцени и упражнения.

Към настоящия момент участие в надпреварата са заявили освен професионалисти в сферата на стрелковия спорт, също така представители на държавни и общински институции, на здравни и образователни заведения, журналисти, експерти по "Връзки с обществеността", любители на стрелбата.

И тази година се очаква голяма част от състезателите да посетят събитието със семействата си - малчуганите се оказват най-големите фенове на спортното мероприятие. Великденският турнир по стрелба се провежда под патронажа на община Бургас и лично на кмета на града. През 2017 година състезанието отбелязва своето 10-то юбилейно издание.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе чувал съм , че пищова се държи от към дръжката ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: