Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Христо Янев: Заслужавахме това равенство
Автор: Екип Burgas24.bg 20:30 / 01.03.2017Коментари (0)1532
© Burgas24.bg
"Най-вече от играта съм доволен, защото моите футболисти показаха голямо израстване във всеки един аспект от играта. Видях един колектив, готов да се бори до последната секунда за това, което заслужава. Днес заслужавахме това равенство, колкото и нескромно да звучи", заяви старши треньорът на Нефтохимик Христо Янев след равенството 1:1 с шампиона Лудогорец.

"Притежаваме футболисти с качества, които ни позволяват да правим неща, които досега не можехме да си позволим. Поздравявам играчите за себераздаването. Много малко отбори в България успяват да обърнат мач срещу Лудогорец, камо ли да се представят на такова ниво. Това показва, че вървим в посоката, в която искаме", каза още Янев.

"Имаме доста време, в което можем да си поговорим с футболистите, да отстраним грешките, а и с новите попълнения имаме съвсем други опции. Най-добри думи заслужават именно футболистите, защото те работят перфектно в тренировъчния процес. Всички неща, които имаме като идеи, те ги изпълняват на 100%. Ако искаме да печелим точки и да сме конкурентоспособни, трябва да сме агресивни и да се раздаваме като днес. Съдиите преценяват кое е картон и кое не, а ние трябва да се съобразяваме. Имаме група от 22-ма човека, като всеки един от тях е важен за отбора", сподели още треньорът на Нефтохимик.

"Въпросът за стадиона не е в моята компетенция, не съм запознат в детайли. Ние играем тук и искаме да радваме хората в Бургас", каза Янев и добави:

"Имаме няколко дни до следващия мач. Днес момчетата хвърлиха доста усилия. Нека се порадват на този положителен резултат."

"За мен винаги е било удоволствие да говоря с хора, които имат по-голям опит в професията и мога да се уча от тях", сподели Христо Янев за разговора си с Петър Хубчев.

Още по темата: общо новини по темата: 2
01.03.2017
27.02.2017






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: