Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Нов спортен канал преобръща ТВ пазара в България
Автор: Екип Burgas24.bg 15:30 / 12.01.2017Коментари (6)2548
©
Нова спортна телевизия започва своето излъчване и ще преобърне ТВ пазара у нас. Мтел навлиза със собствени канали на спортно телевизионно съдържание. Компанията ще предложи три спортни HD канала - двата собствени Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2, както и EDGEsport, с над 20 различни групи спорт и над 250 турнира и състезания годишно.

Те ще излъчват изцяло на български език най-голямото разнообразие от спортни състезания и първенства в ТВ ефира у нас: 24 часа на ден, седем дни в седмицата, 18 000 часа годишно футбол, тенис, волейбол, баскетбол, бойни, моторни, екстремни спортове, лека атлетика, хокей, голф и много други. Осем хиляди часа в програмата на каналите ще са отредени за преки предавания, като преди и след най-интересните от тях ще има коментарни студия. Българската аудитория ще има възможността за първи път да види първокласните ММА състезания от UFC и стартовете на Nascar Sprint Cup.

Mtel Sport 1 стартира на 14 януари. От деня на своя старт каналът ще бъде безплатен за всички абонати на ТВ пакети от Мтел и blizoo.

Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 ще излъчват ексклузивно част от най-известните световни тенис турнири с българско участие - тези от сериите "Masters".

За първи път в България любителите на бойните спортове ще могат да гледат състезанията на UFC - най-голямата организация в света за ММА двубои.

В програмата на двата канала са включени също футболни мачове от холандското, руското и набиращото световна популярност китайско първенство, в което в момента играе най-скъпоплатеният играч в историята на футбола досега Карлос Тевес.

Още в деня на старта Mtel Sport 1, 14 януари, каналът ще предложи коментарно студио за футболната среща от холандското първенство ПСВ Айндховен-Екселсиор.

До 31 март клиентите на телевизия от Мтел и blizoo ще могат да гледат Mtel Sport 1, Mtel Sport 2 и EDGEsport безплатно. След тази дата те ще могат да включат каналите като добавка към редовния си месечен план.

Не пропускайте нито един мач на живо с нашето приложение Мачовете по ТВ

Свалете си приложението за Android и iOS







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.01.2017 г.
0
 
 
не мисля 4е дъмъс ага сте им даде англииското
-1
 
 
То пък голям праз, че и те ще имат спортни канали.Практиката показвя, че всички спортни канали в БГ предават само евтините спортни предавания за 1 евро.Какво толкова има за гледане на БГ-първенство, че се надпреварват кой да го излъчва?
-1
 
 
Само реклами, кой ще им дава пари за холандско,руско и китайско първенство??
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: