Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Спортен всекидневник сплете грозна интрига за треньора на Нефтохимик Христо Янев
Автор: Екип Burgas24.bg 11:59 / 30.12.2016Коментари (1)2147
© burgas24.bg
Спортният всекидневник "Меридиан мач", който е част от орбитата на депутата от ДПС Делян Пеевски, сплете страшна интрига на гърба на треньора на Нефтохимик Христо Янев.

Ето какво пише изданието в днешния си брой:

Стадион "Лазур" се клати от огромно напрежение в съблекалнята. Футболистите са на нож със старши треньора Христо Янев, който е обект на постоянни подигравки и всеки ден се сдобива с нов прякор. Той пък от своя страна игнорира всичко и всеки, за да се изолира от враждебната обстановка.
Напрежението стартирало, след като Христо Янев започнал да се готви усилено за промоцията на романа, който наскоро издаде. Това занижило до критичния минимум вниманието на треньора към отбора и футбола като цяло. Той видимо показвал в съблекалнята, че не се интересува много-много от Нефтохимик и битката в Първа лига. Логично това направило впечатление на футболистите, които започнали да го наричат Писателя, Поета, Романиста, Драскача. Дори в съблекалнята се шегували, че Христо Янев не говори с тях, защото вече комуникира с "простолюдието" чрез книгите...

Паузата в първенството дойде в удобен момент за Нефтохимик, защото на "Лазур" усилено се говори, че Христо Янев с всеки изминал ден се доближавал до момента, в който футболистите открито ще го атакуват и дори може да отнесе някой шамар.
На "Лазур" се говори, че ръководството на клуба може да се вслуша в желанието на играчите за треньорска рокада.

ИСТИНА ИЛИ ЛЪЖА!

Абсолютна лъжа, целяща да удари по реномето на един от най-перспективните български треньори. Всеки, който е присъствал на повече от една тренировка на "Нефтохимик" е наясно, че Янев се използва с изключителен авторитет сред играчите, уточнява "Флагман". Да не забравяме, че голяма част от футболистите в настоящата селекция на бургазлии бяха част от отбора на ЦСКА, спечелил Купата на България.

"Тези футболисти гледат Христо Янев в очите, за тях той е изключителен авторитет и голям приятел", довериха от приближени до клуба.

Методите на работа на Христо Янев определено се харесват и на играчите, които вече знаят, че това е пътят, по който трябва да вървят, за да израснат в кариерата.

Добрите дни пред отбора със сигурност предстоят, а Христо Янев има категоричната подкрепа на цялото ръководство, феновете и кмета на града Димитър Николов, който сам участва в избора за нов треньор и посочи Янев като най-добрият вариант за Нефтохимик.

Наши източници довериха, че атаката срещу Христо Янев не е случайна. Това е част от мениджърската атака срещу клуба.

За известен български импресарио, популярен с това, че има солидни позиция в Русия и Казахстан, е най-добре Янев да бъде сменен, а на негово място да бъде докаран някой като Вячеслав Грозни, например. Името на бившия наставник на Левски, се лансира непосредствено преди атаката срещу треньора на Нефтохимик, сякаш, за да подготви почвата, че има треньор, готов веднага да застъпи. При евентуалното назначаване на руснака или друг треньор от същото котило, въпросният мениджър ще контролира цялата селекция, а с това и комисионни, резултати от мачове и т.н.

Атаките срещу Христо Янев със сигурност ще продължат в следващите месеци. И ще са от подобен род...

Р.S. - ако футболистите бяха взели на подбив Христо Янев заради издаването на книгата му, то на представянето нямаше да присъстват част от играчите, в това число и капитанът Янко Георгиев.
Още по темата: общо новини по темата: 171
15.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
01.05.2017
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 30.12.2016 г.
0
 
 
Абе обречена работа. Колкото и да се мъчите да изнасяте проблемите встрани - тях ги има. Иначе, защо половината отбор гледа към изхода - Колев, Венци Христов. А един влезе, помириса обстановката и излезе там откъдето е влезнал. Да, за Трите хикса иде реч.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: