Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Ицо Янев разкри неподозиран талант! Написа книга за незаконни сделки с оръжия
Автор: Екип Burgas24.bg 11:12 / 04.12.2016Коментари (1)1789
Неподозиран талант разкри треньорът на бургаския Нефтохимик Христо Янев. Младият и изключително амбициозен специалист написа книга, която според критиците има всички шансове да стане българският трилър на годината, научи Burgas24.bg. Така наставникът на "шейховете" се превръща в първия действащ треньор в световния футбол, написал книга в този жанр.

Действието на "Единственият начин" се развива в Швейцария и Франция, а главните герои са френският премиер и министърът на отбраната, които се забъркват в незаконни сделки с оръжия срещу диаманти. Главният герой в книгата е Роб - френски гражданин, който е въвлечен случайно и остава сам срещу всички.

Действието се развива във френския град Гренобъл, където Христо Янев игра като футболист. Може би още тогава се е вдъхновил, за да напише "Единственият начин", но явно го е пазил в дълбока тайна.

Ето и откъс от "Единственият начин":

"Беше една от онези мразовити зимни нощи, в които студът се просмуква през костите и те кара да мечтаеш за чаша червено вино пред искрящия огън на камината. Температурите бяха паднали доста под нулата, вятърът допълнително засилваше мъчителното усещане за студ, което пронизваше всеки, осмелил се да излезе на открито. Но нито студът, нито леденият вятър можеха да попречат на Роб. Заел позиция зад окуляра на снайпера, той държеше в ръцете си оръжието, с което щеше да промени съдбата на човека, виновен за въвличането му в този свят, където той на никаква цена не искаше да се върне отново. Свят, от който си мислеше, че е излязъл завинаги и нямаше връщане назад.

Лежеше по корем на ниското възвишение, между дърветата, на четиристотин и петдесет метра от мишената. Дишаше бавно, равномерно и чакаше. Превърнал се в съвършен пример за търпение и самоконтрол, той умееше да чака. А сега, в този момент, за него нямаше нищо по-важно от това да дочака своя миг, за да покаже, че е готов за поредицата от събития, които доскоро дори не бе предполагал, че ще се случат. Осигурил си два бързи и лесни варианта за оттегляне, Роб бе готов да се изправи на крака и да се устреми към едно от двете места, където го очакваха горещ душ и ново начало.

Видя през мерника, че колата на куриерска служба "Ла пост" спира пред къщата. Шофьорът излезе от автомобила, с бързи крачки отиде до входната врата и натисна звънеца. Роб пое въздух и бавно издиша. После отново пое дъх, задържа го за миг в дробовете си и повторно издиша. Отсреща вратата се отвори и на прага се появи млад мъж по потник и дънки, който неспокойно се огледа. Устните му се раздвижиха, вероятно се опитваше да разбере причината, заради която го безпокояха в този късен час. Последва отговор от куриера, мъжът кимна с глава и влезе в къщата. След няколко секунди отново се показа, наметнат със суитшърт. Затвори вратата и закрачи през дворчето към колата. В този миг се чуха два глухи изстрела и гърдите на мъжа се обляха в кръв. Той отхвръкна и се свлече на земята като парцалена кукла.

Беше мъртъв още преди да падне, нямаше никакво съмнение. Мъжът, натиснал спусъка, никога не грешеше. Той се изправи и се устреми към джипа си "Гранд Чероки", който бе паркирал на около петстотин метра от хълма. Отвори багажника, прибра оръжието в предварително изработения за целта специален тайник, съблече се, сгъна дрехите си и ги сложи върху снайпера. Остана по дънки и удобна памучна риза. Качи се в черокито и потегли необезпокояван към хотела, в който предварително си бе наел стая".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Белетристика,дано е приятна.Браво,успех.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: