Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Кобрата смаза от бой Нигерийския кошмар (видео)
Автор: Екип Burgas24.bg 10:27 / 04.12.2016Коментари (2)1469
© Burgas24.bg
Кубрат Пулев хвърли в екстаз препълнените трибуни на "Арена Армеец"! Българската звезда на професионалния бокс смаза Нигерийския кошмар Самюел Питър за три рунда и вече е носител на пояса на Интерконтинентален шампион на WBA.

Кобрата отказа опонента си с технически нокаут веднага след третия рунд. Нигериецът се отказа заради контузия в лакътя, но в този момент вече течеше кръв от носа и скулата му от ударите на българина.

Още от началото на мача Пулев вкарваше в целта ъперкъти и прави удари. Питър опита да отвърне на натиска на българина, но доста често пращаше удари в задната част на главата на опонента си.

Но в крайна сметка Нигерийския кошмар не се оказа от класата на Кобрата и след 9 минути на ринга от неговия щаб прекратиха двубоя. Така българинът вече е официален претендент за световната титла.

Още по темата: общо новини по темата: 8
22.12.2016
01.12.2016
28.11.2016
22.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ха -ха. Порно със слаби изпълнители :) Смазан от бой бил. 3 рунда се галиха и прегръщаха.Имаше точни удари на Пулев,но не и кой знае колко смазващи. кЛошара от Нигерия се измори,явно затлъстяването му е взело въздуха и издръжливостта. Пресметливо е решил да приключи в мача,да не вземе да стане сакатлък.Взе си премията за загубата и мениджърите на Пулев са доволни,трябваше им лека победа в София. Само 15 000 те еуфорично настроени сред публиката,не разбраха ,че са им взели парите за шоу с гайди и ямурлуци. Само да обясня,че когато някой е смазан от бой на ринга...То е поне 2 пъти в нокдаун и съдията след това прекратява мача с мотив пълно превъзходство на победителя....лекаря прекратява мача,защото смазания не може да продължи в тоя си вид...или треньора на смазания хвърля бяла кърпа. Нигериеца след 3 рунд беше видимо изморен,оправда се с болки в лакътя и стана ясно,че е отслабнал доста,но за издръжливост не е тренирал въобще.Просто е смешно,че на Пулев екипа за пореден път е избрал една торба с име и биография в минало време.Така опит и престиж се трупа за баламурниците. Вместо да види реалните си качества срещу някой по млад и напорист боксьор,той си избира торби и после пак ще бърши пода! Този бокс е жив кеч,режисиран и промотиран като шоу...без реални двубои.
+3
 
 
ПАРОДИЯ за бавноразвиваши се .Бокса все повече е заприличал на кеча ФАЛШ и плямпане
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: