Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Метрополци" с нови рекорди и отличия
Автор: Екип Burgas24.bg 10:32 / 02.12.2016Коментари (0)1433
©
Нови високи постижения, рекорди и шест медала е равносметката от участието на ПК "Метропол" в третото здание на международния турнир по плуване в Пловдив.

В надпреварата бургаският клуб беше представен от Христеян Маслев, Стелян Василев, Деян Велков, Теодор Стоилов, Павел Великов, Александър Иванов, Мартин Тодоров, Георги Колев, Иван Петров, Габриела Велкова и Габриел Павлов, като всички защитиха достойно името на клуба с постигнатите си резултати и подобрения на личните си постижения.

Христеян Маслев допълни комплекта си от медали за този сезон със сребро на 200 метра бруст с време 2:34.13. Завоюва бронза в дисциплините 100 бруст с 1:10.87 и 50 бруст. Пребори се за третото място и на 200 съчетано с време 2:22.44. Всички тези резултати той постигна в битка с година по-големите от него съперници.

Останалите медали за "Метропол" спечелиха Деян Велков - сребро на 50 метра бруст, Стелян Василев - бронз на 50 метра гръб, заковавайки хронометрите на 30.79.

При най-големите, след кратка пауза в състезателната си подготовка, Габриел Павлов се нареди на 4-о място в дисциплината 200 съчетано плуване.

Най-малките "рибки" на "Метропол" - Александър Иванов и Мартин Тодоров се представиха блестящо, показвайки спортен хъс и непоколебимост при стартовете си.

Треньорката Хариета Гарибян е доволна от представянето на своите състеза

©
тели и заявеният апетит за високи постижения на предстоящото отборно първенство през месец декември. Бургаските плувци показаха силни резултати и покриха нормативите, необходими за влизане в националния отбор.

След триумфа на батковците не закъсняха и аплодисментите за най-малките, достойни техни заместници. При огромна конкуренция на "Златна Добруджа 2015" Мартин Тодоров, Иво Янев, Христо Тодоров, Радослав Костадинов, Александър Иванов успяха да докажат своята увереност и мотивация в постигането на отлични спортни резултати.

Абсолютно всички подобриха своите лични постижения, показаха индивидуален стил и състезателна техника. Така младите плувци оправдаха надеждата на своите треньори Хариета Гарибян и Илко Карагутов, които очакват високи спортни постижения от възпитаниците си.

"Метрополци" заслужено са първи сред бургаските плувци. Златен медалист е Александър Иванов в дисциплината 50 м св. стил с време 34.84 сек., Радо Костадинов е негов подгласник с 35.72. Така с хъс и добра физическа подготовка децата на "Метропол" дадоха и заявката си за предстоящо и трайно присъствие на стълбичките на успеха.

Те доказаха, че "Метропол" е сила, която създава и ще продължи да създава шампиони, категорични са от ръководството на бургаския клуб, чиито треньори превъплъщават и внедряват своя професионализъм, стил и душа в тези малки спортни бойци.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: