Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Кой потопи кораба "Черноморец" и можеше ли да се избегне фалитът?
Автор: Екип Burgas24.bg 20:27 / 28.11.2016Коментари (1)3068
Можеше ли да бъде избегнат фалитът на ПСФК Черноморец и ако да - докога? Удачно ли бе решението дружеството да бъде обявено в несъстоятелност и кой печели от цялата тази работа? Отговорите на тези въпроси се опита да намери на извънредно заседание временната комисия за спасението на стадион "Черномроец", предаде репортер на Burgas24.bg.

На срещата, на която стана ясно, че представителите на община Бургас в Съвета на директорите също са гласували със "за", присъства само Иван Цанев. Той буквално бе подложен на кръстосан разпит от общинските съветници, които недоумяват кому е било нужно да се действа толкова светкавично, при положение, че има едномесечен срок и същевременно тихомълком, без да се уведомява обществеността.

Самият той призна, че е бил уведомен за извънредно събрание на Съвета на директорите на ПСФК Черноморец ден по-рано. Според него никакво време и самият той не счел за нужно да иска санкция от Общинския съвет за гласуването си в СД на дружеството. Подкрепил процедурата по несъстоятелност, страхувайки се от наказателна отговорност. Освен това Цанев подчерта, че става въпрос само за уведомителна процедура по несъстоятелност, която тъй или иначе щяла да стартира, дори и само с един глас "за". Другият представител на общината Мирослав Йорданов пък въобще не дойде, да даде отчет, тъй като бил извън страната.

Както съобщихме по-рано, бъдещето на стадион "Черноморец" е в ръцете на синдика, който ще започне да удовлетворява кредиторите на фалиралото дружество. Общинският съветник Ангел Божидаров се закани да отнесе въпроса не само до прокуратурата и до Европейски съд, ако се наложи. Той призова всички да се съберат на мирен протест пред сградата на община Бургас, за което Burgas24.bg вече съобщи.

Всички страсти от днешното заседание на временната комисия може да видите в нашето видео!

Още по темата: общо новини по темата: 13
13.12.2016
13.12.2016
13.12.2016
13.12.2016
13.12.2016
07.12.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.11.2016 г.
0
 
 
Няма значение кой потопи кораба след като пробойните бяха направени ЛИЧНО ОТ КМЕТА ДИМИТЪР НИКОЛОВ който подписа договора за създаването на това дружество и който гледаше кражбите на милиони, раздаването на заплати за десетки хиляди месечно, бонуси и чалготеки до пръсване на футболистчетата. Кмета да не си измива ръцете, той носи цялата вина и отговорност.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: