Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Янев променя тотално състава на Нефтохимик за морското дерби
Автор: Екип Burgas24.bg 12:50 / 30.10.2016Коментари (0)1590
© Burgas24.bg
Днес Черно море посреща Нефтохимик с една единствена мисъл - да запише нова победа, с която да продължи добрата серия, в която се намира. Двубоят от 12-ия кръг на Първа лига е от 20,00 часа на стадиона в Каварна.

Моряците не познават вкуса на загубата вече 40 дни, а евентуалният успех над бургазлии ще бъде пети пореден за тях в официални срещи (до момента имат три за първенство и един за купата). Любопитното е, че те не са постигали подобно нещо вече 8 години - от сезон 2008/09.

Тогава под ръководството на Никола Спасов печелят в 6 поредни срещи от А група, а в края на сезона се окичват с бронзовите медали. Преди предстоящата среща треньорът Георги Иванов няма никакви кадрови проблеми и може да избира титулярите си от всички изпълнители в разширения състав. Очаква се той да заложи на същите играчи, които през седмицата изковаха драматичния успех над Левски за купата, но с едно изключение. На мястото на Бакари атаката ще бъде водена от словашкия голмайстор Марек Кузма.

"Трите точки от мача с Нефтохимик са толкова важни, колкото и във всички останали срещи. Трябва да продължим добрата серия и да се утвърдим в челото на таблицата. Както знаете, основната ни цел преди разделянето на първенството е да попаднем в Топ 6 и ние си я преследваме", коментираха от лагера на варненския клуб пред "Тема спорт".

Старши треньорът на бургазлии Христо Янев пък се очаква да направи доста промени по състава в сравнение с двубоя срещу Ботев Пловдив за Купата на България. На вратата отново ще застане Янко Георгиев, за сметка на Стоян Колев. Игралият доста неубедително в Коматево централен защитник Марко Ранджелович ще седне на пейката. Той ще отстъпи мястото си на Ангел Грънчов, който бе наказан. На върха на атаката ще се завърне Венцислав Христов, след като Живко Петков също разочарова.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: