Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
"БМФ Порт Бургас" организира турнир за млади футболисти
Автор: Екип Burgas24.bg 17:15 / 20.10.2016Коментари (0)840
©
"БМФ Порт Бургас" организира голям турнир по футбол на малки вратички за непрофесионалисти. В надпреварата могат да се включат всички младежи от Бургас на възраст от 16 до 18 години.

Единственото ограничение, което организаторът поставя, е младежите да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, в които да не са включени действащи футболисти от А и Б група.

Участниците и отборите ще се състезават за Голямата награда - билети за мача от Шампионска лига "Лудогорец -Базел", който ще се играе на 22 ноември в София. 

Турнирът за купата на "БМФ Порт Бургас" ще се проведе на 12 ноември 2016 г. в Спортен комплекс "Каменица Арена" от 10 часа. Очаква се в него да се включат до 12 отбора. Техническата конференция е насрочена за 11 ноември от 19:30 часа, а записванията за участие се извършват на тел: 056/89 64 80; 0887907067; 0888933337.

За всички участници турнирът е абсолютно безплатен. Освен голямата награда, организаторите и спонсорът са подготвили купи и медали за класиралите се на първите три места, както и индивидуални предметни награди за второ и трето място и подаръци за всеки участник в надпреварата.

Организирането на футболния турнир е част от социалната програма на "БМФ Порт Бургас", насочена към най-младите в града. Чрез поредица от инициативи дружеството декларира своята ангажираност към тяхното физическо, образователно и интелектуално израстване.

Компанията - концесионер на пристанищните терминали "Изток 2" и "Бургас Запад", осъществява последователна социална политика и трайно присъства в обществения живот на региона. За най-малките граждани през годините бяха организирани общоградски детски хепънинг и забавни празници с обучителни игри и състезания.

"БМФ Порт Бургас" подари атрактивното състезание за приложни морски практики на открито "Стани капитан" и Никулденски спортен празник на бъдещите моряци и пристанищни работници от Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов "Св. Никола" и Професионалната гимназия по автотранспорт.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: