Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Янев: Не съм дошъл в Нефтохимик да печеля пари
Автор: Екип Burgas24.bg 13:58 / 18.09.2016Коментари (0)1705
©
Новият треньор на Нефтохимик Христо Янев бе представен днес на официална пресконференция.

Ето какво каза младият специалист пред представители на медиите:

"Първо искам да благодаря за доверието, което са гласували на мен и моя екип хората, които се занимават усилено Нефтохимик да бъде на водещите позиции в българския футбол. Искам да благодаря и на господин Бошнаков, на кмета на град Бургас и на целия Управителен съвет, с който говорихме до късно снощи, за това, че ни дават това доверие".

"Надявам се с всекидневната си работа да го оправдаем и да върнем истинския футболен фен в Бургас, който заслужава да види най-доброто от своя любим отбор. Уважавам традициите и историята на Нефтохимик. Тук съм да направя най-доброто, на което съм способен. Искам да върнем славните времена на Нефтохимик".

"Видях хора в лицето на ръководителите, които искат отборът да върви напред, искат да се случват неща, които да радват хората в Бургас. Дошъл съм тук не, за да печеля пари, а да работя за този клуб и да направим така, че когато Нефтохимик излезе да играе на този красив стадион, да кара другите отбори да се чувстват некомфортно.

"Не съм дошъл тук да размахвам някаква метла и да се правя на интересен. Целта е да направим най-доброто с наличните футболисти и с тези, с които ръководството води разговори. По най-бързия начин трябва да намерим необходимите средства, за да изведем клуба на по-високо място в класирането. Оттам нататък трябва да направим така, че да имаме облик.

"Предстои ни важен мач с Етър за Купата. Не трябва да има подценяване. Имам ден и половина да се запозная с отбора, да видя реалната ситуация и с колко здрави футболисти разполагам. Етър е доказано име, със сериозен треньор, с доказани футболисти в редиците. Нашата цел е да победим".

"На всички фенове искам да кажа, че искам отборът да има облик, да прогресира, да се види, че в този отбор се работи не ден за ден, а с ясна визия за бъдещето".

"С някои от футболистите съм работил през последната година и това ще е предимство за мен. Разполагаме с много добри футболисти с качества, всичко е въпрос на мотивация. Трябва да разберат, че защитават името на Нефтохимик. Трябва да направим нещо, с което хората да се чувстват горди".

Още по темата: общо новини по темата: 171
15.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
01.05.2017
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: