Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Кой с кого спи в спорта?
Автор: Екип Burgas24.bg 10:15 / 13.09.2016Коментари (0)860
©
1. Тенисистката Ана Иванович и германският футболист Бастиан Швайнщайгер са най-прясното спортно семейство. След като обявиха официално връзката си през януари 2015 г., Ана и Бастиан си казаха заветното "да" на романтична сватба във Венеция на 12 юли тази година.

2. Скиорът Боде Милър и състезателката по плажен волейбол Морган Бек са заедно от 2012 година. Американецът твърди, че е намерил жената на живота си. Двамата сключват брак в края на 2012 г. И са все така влюбени, въпреки че малко след сватбата Боде по невнимание уцели с топка за голф съпругата си в окото и за малко не я ослепи. Двамата имат син, който се роди през май 2015 година.

3. Сексапилният ръгбист Дан Картър и съпругата му Хонър Дилън, която е хокеистка от Нова Зеландия, са наистина екзотична двойка. Заедно са от 2004 г., но си казват "да" в края на 2011 г. Имат две момчета.

4. Аржентинската тенис звезда Гизела Дулко и футболистът Фернандо Гаго подписват в Буенос Айрес през 2011 г. Брилянтният аржентински полузащитник на Бока Хуниорс слага край на кариерата си в края на 2012 г., малко след раждането на първия им син Матео.

5. За тенисистите Андре Агаси и Щефи Граф няма какво да се каже, тъй като през 1999 г. двамата се влюбиха и станаха семейство пред очите на целия свят. Когато се захласва по Щефи, Андре още не е разведен официално с актрисата Брук Шийлд, но чувствата им са изстинали. Агаси и Граф имат две деца и са все така щастливи.

6. Леърд Хамилтън и Габриеле Рийс. Сърфистът и волейболистката са легендарна двойка. Хаваецът е с жена си цели 24 години. Двамата имат три прекрасни момичета. Наричат ги Царете на здравословния начин на живот. Двамата разделят времето си между Хаваите и Калифорния. .

7. Роджър Федерер и Мирка Вавринец са втората най-известна двойка в тениса след Агаси и Граф. Срещат се на Олимпиадата в Сидни през 2000 г., когато чехкинята все още се състезава на корта. През 2002 г. тя прекратява кариерата си, за да стане мениджър на швейцареца, който вече е и неин съпруг. Оттогава те живеят в Швейцария със своите две двойки близнаци.

8. Лекоатлетката Мари-Жозе Перек пък е съпруга на ски акробата Себастиан Фурка. Заедно са почти две десетилетия и имат син Нолан, роден през 2010 г. Всъщност 48-годишният Себастиан е единственият френски троен олимпийски шампион. Но казва, че Нолан е най-голямата му победа.

9. Белгийската тенисистката Ким Клайстерс и американският баскетболист Брайън Линч все още са така влюбени. Преди да сключат брак, Ким беше сгодена цели пет години за австралийския тенисист Лейтън Хюит. Сключва брак с Линч през 2007 г. Имат две деца, а третото е на път.

Източник: "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: