Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Шмайхела и Борислав Борисов избухнаха: Михов ни прогони със заплахи и унижения!
Автор: Екип Burgas24.bg 20:05 / 07.08.2016Коментари (0)2816
© Burgas24.bg
Вратарят Петър Денчев и крилото Борислав Борисов прекратиха отношенията си с Нефтохимик и веднага дадоха изявление за медиите, за да разкажат как се е стигнало до този момент и с какви чувства се разделят с новия член на Първа лига.

"Първо, искам да кажа, че съм крайно разочарован от цялото отношение към мене и изключително несериозния начин, по който подходиха съм мене. Със сигурност това е изключително непрофесионално, заяви Петър Денчев.

"Няма как да имам един сезон за Нефтохимик в Б група и преди това в предишен период един сезон в А група, като и двата бяха в много тежка ситуация, да имам близо 40 процента от мачовете без допуснат гол, и да заслужа такова отношение, обясни още вратарят. "Сега организационно нещата бяха добре, но липсата на точки вкарваше едно постоянно напрежение, и въпреки наличието на доста стойностни футболисти в съблекалнята- това е мое мнение, не играхме като отбор.

"И след този тежък момент дойде в клуба един господин, Пламен Михов се казва, с когото не се бях срещал никога досега. Но бях чувал за него само негативни неща. Изпълнителният директор обаче още на първата среща ми каза, че иска да ме задържи заради добрия сезон, който съм направил в Б група, както и още 6-7 човека. Ние предподписахме договорите ти и останахме, продължава разказа си вратарят. "В един момент след началото на подготовката, Пламен Михов започна да ни заплашва, че дори и с нови договори, да не си мислим, че сме сигурни в клуба. Последва период на 15 дни, в който отношението към нас беше крайно негативно- заяждане, дребнавости, преднамерено отношение и всичко това без обяснение, казва още Денчев.

Доскорошният му съотборник Борислав Борисов добавя:
"И след края на лагера ни събра тези, които бяхме останали от стария отбор, и ни каза, че искат да се разделят с нас, тъй като не сме оправдали доверието. И това става 10 дни преди първенството. Това звучи ли ви сериозно? Искам да разбера как не сме оправдали доверието за 14 дни работа и две контроли?! И го прави човек, който все дава за пример начина на работа в чужбина, в Германия и как той се придържа към този начин на работа.

"Всеки един от нас имаше в края на сезона поне една опция да продължи кариерата си на друго място, аз лично имах две. Но избрах да остана в Нефтохимик, защото смятах, че след два трудни периода, най-после съдбата ми се отблагодарява и ще мога да продължа в А група с тима, за който дадох толкова много, добавя отново вратарят. И двамата смятат, че е грозна спекулация твърдението, че нямало как отбор от зоната на изпадащите да се представи на ниво в Първа лига. Те дават за пример и резултатите на отбора, които би трябвало да говорят красноречиво- миналогодишният тим е завършил 1:1 и 0:1 с Дунав Русе, който с почти същия отбор победи новия Нефтохимик с 2:1 в петък, а играта на зелените с нищо не е била по-впечатляваща. И това са фактите.

"Не съм съгласен, че изгонените не са могли да свършат работа в елита. Да, винаги трябва селекция, но какво е това да се изгони абсолютно целия отбор, с изключение на контузения Живко Хаджиев? "След това ни предложи да скъсаме договорите си, като обясни, че това става и по желание на треньорите. Смело заявявам, че нито с мене, нито с който и да е от останалите момчета е имал разговор на тази тема с треньорите. Михов ни каза, че ние ако сме класни футболисти, веднага ще си намерим отбори. Но искам да му кажа, че ако в Нефтохимик това е практика, на други места 10 дни преди старта на първенството отборите са на 100 процента окомплектовани, добавя стражът, известен с прякора си Шмайхела. "Много странно съвпадение е за мене, че за 14 дни изведнъж всички от стария отбор, които преподписахме договорите си, ни прецениха как не ставаме. Странно или смешно, не знам. Двамата вече бивши шейхове заявяват, че след това им било предложено да получат по една заплата и да прекратят договорите си с Нефтохимик, а това било комбинирано и с арогантно и неуважително отношение.

"Михов нареди да ни отделят в една друга съблекалня, тренирахме отделно от отбора. То всъщност тренировките ни се състояха от нечовешки бягания, но както по време на подготовката, така и сега, никой не се е крил или търсил оправдания. Тогава на мене ми стана ясно, че думите на мои приятели за този човек са истина. Искам да кажа, че нито една дума от моето изявление не е лъжа. Просто искам да се знае истината". След това адвокатът на двамата футболисти се е срещнал с адвокат на клуба и са уточнили начина на прекратяване на договорите им, което става по взаимно съгласие.

"Решихме да се разделим по взаимно съгласие, защото просто трябва да продължим да играем. Не искаме да си губим време без да сме на терена, в отбор. За нас футболът е важно нещо, много важно, добавя Борислав Борисов, който вече е футболист на Созопол. Пак във Втора лига преминава и Денчев, който в понеделник вероятно ще дебютира на вратата на новака Левски Карлово. "Такива хора те карат дори и да си имал изстрадана радост с един клуб, тя да избледнее след подобни случки. Винаги съм бил към Нефтохимик с най-положително отношение, с радост съм идвал в отбора. Но сега при друго ръководство, дори и да имам някога покана, не знам дали бих се съгласил, завърши вратарят Денчев.
Още по темата: общо новини по темата: 171
15.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
01.05.2017
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: