Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
ФК Черноморец 1919 не е усвоявал общински субсидии
Автор: Екип Burgas24.bg 11:04 / 16.07.2016Коментари (0)1734
© ФК Черноморец 1919
Във връзка с появили се в различни медии информации, ръководството на ФК Черноморец 1919 категорично заявява, че клубът не е получавал и усвоявал общински субсидии. Споменаваната сума от 75 хил. лв. е отпусната за издръжката на ДЮШ на друг клуб с името Черноморец, като тя по никакъв начин не касае ФК Черноморец 1919.

По времето, когато беше гласувано отпускането на субсидии за спортните клубове в гр. Бургас, ФК Черноморец 1919 нямаше законово право да получава такава и нямаше претенции за това, съобщиха официално от клуба.

Школата на ФК Черноморец 1919 има солидни спонсори като МБАЛ "Лайф хоспитал", в лицето на нейния управител д-р Спасимир Иванов и фирма "Томи", със собсвеник Тома Томов. Всички разходи около издръжката на "синята" ДЮШ се поемат от тях, като финансирането е подсигурено на сто процента, се казва още в официалното становище на "акулите".

Припомняме, че от новия сезон ФК Черноморец 1919 ще участва с всички гарнитури в първенствата и турнирите под егидата на БФС. Децата, желаещи да бъдат част от ДЮШ на ФК Черноморец 1919, ще продължават да тренират без такси и ще получат безплатна екипировка.

Същевременно Председателят на УС на СНЦ "Бъдеще за Черноморец Бургас" Тома Томов отправи апел към обществеността.

"Моля да не се говори за Черноморец на Тома Томов. Черноморец не е мой, не е на Тодор Райков, не е на Ангел Стойков, не е на конкретна личност. Черноморец е на всички привърженици, на всички ветерани на клуба, на всички, които милеят за бургаската "синя" идея. Затова сме тръгнали по този изключително труден път - да върнем Черноморец там, където му е мястото, където името и традициите на този славен близо вековен клуб повеляват да бъде, а именно в професионалния футбол. И за финал бих искал да кажа нещо на всички, които в последно време са се "загрижили" за финансирането на клуба. То е обезпечено от изпълнителния директор на "Трансвагон" АД, г-н Васил Данев.
Проблеми от подобно естество нямаме и няма да имаме, без значение в коя група ще играем. Имаме доста приятни новини за нашите привърженици и симпатизанти, които в най-скоро време ще сведем официално до знанието на цялата спортна общественост в Бургас и страната", коментира Тома Томов.
Още по темата: общо новини по темата: 8
10.11.2018
28.04.2015
24.04.2015
21.04.2015
16.04.2015
24.03.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Очакват ни възлови мачове на двата бургаски отбора от полуфиналните плейофи в Супер Волей
Григор Димитров може да стане част от Топ 8 в световния тенис
Нургюл Салимова с реми в Турнира на претендентките за шахматната корона
Невиждана драма! Григор Димитров загуби от финалиста в Монте Карло

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: