Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Нефтохимик с нова загуба в контролите
Автор: Екип Burgas24.bg 21:22 / 10.07.2016Коментари (1)2148
© ПФК Нефтохимик
Нефтохимик загуби от Ботев (Пд) с 0:2 в поредната си контрола през подготвителния период. Двубоят се игра на стадиона в Трявна, където "шейховете" са на лагер. И двете попадения за жълто-черните отбеляза Тодор Неделев (45-дузпа, 69).

В 6-ата минута бразилецът Жоао Пауло стреля директно към горния ляв ъгъл на вратата на Стоян Колев, като топката облиза напречната греда на вратата му и обра аплодисментите на 50-ина привърженици на Ботев по трибуните.

В 11-ата минута "шейховете" направиха бърза контраатака, при която играч в зелено преoдоля вратаря Георги Георгиев, но бе бързо застигнат от Радослав Терзиев, който застана на пътя му. Все пак нападателят стреля към опразнената врата, но опитът му се оказа неуспешен.

В 43-ата минута Крум Стоянов бе спънат на около 25 метра от вратата на Стоян Колев. Зад топката застана Тодор Неделев, който изсипа топката в наказателното поле, където Радослав Терзиев засече с глава, но в аут.

В самия край на полувремето Ботев получи дузпа, след като Иван Стоянов бе спънат в наказателното поле от стража на Нефтохимик Стоян Колев. Точен от бялата точка бе Тодор Неделев, който шутира много силно в центъра на вратата.

В 50-ата минута след грешка в защитата на Нефтохимик Бризола се възползва и открадна топката, след което нахлу почти до наказателното поле и избра да центрира към Иван Стоянов. За късмет на вратаря Стоян Колев обаче топката не стигна до футболиста в жълто-черно.

Така се стигна до 69-ата минута, когато Тодор Неделев удвои с втория се гол в мача. Атаката тръгна от Асен Чандъров, който пусна пас към Неделев. Той проби по лявото крило и създаде впечатление, че ще подава на съотборниците си, но би силно по земя в близкия ъгъл, при което топката се отби в страничната греда и влезе за втори път в мрежата на Нефтохимик - 2:0.

Четвърт час преди края играчите на Нефтохимик пропиляха най-чистото си положение пред вратата на Георги Георгиев. След центриране от дясно футболист в зелено не успя да засече топката с глава фронтално срещу вратата.

Още по темата: общо новини по темата: 171
15.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
01.05.2017
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Време е и бразилците да се отпушат...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: