Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Раева: Няма по-гледано дете от Цвети в историята на гимнастиката
Автор: Екип Burgas24.bg 09:55 / 21.06.2016Коментари (10)1393
© Булфото
Президентът на федерацията ни по художествена гимнастика Илиана Раева призна, че вече няма сили и напрежението oт последната седмица я е сринало. Тя за пореден път коментира случилото се с Цветелина Стоянова, като изрази мнение, че проблемите на грацията ни едва ли са свързани с гимнастиката.

"Не мога да кажа, че съм много добре. Стремях се цяла седмица да бъда човекът, който държи всички останали. Като се прибирах всичкото напрежение ме срина. Нормално е момичетата да останат шокирани от това, което се излива върху нас. Те са плътно до нас и знаят какво правим".

Раева разказа и как е разбрала за случилото се с Цвети Стоянова:

"Разбрах за случилото се с Цвети от дъщеря ми. Разбрах го в автобуса от аерогарата до хотела. Не знаех как да кажа на децата. Отидох при Ина и й казах, че не трябва да го научават от интернет. За мен беше много притеснително. Докато обсъждахме какво да направим и те разбраха".

"Няма по-гледано дете от Цвети в историята на гимнастиката. Тя постоянно казваше, че е изморена. Казах й, че не бива да се отказва, защото трябва да завърши кариерата си заедно с момичетата".

"Проблемът на Цвети едва ли е свързан с гимнастиката. Аз мисля, че няма виновен за случилото се. Чух се с баба й и с нейния брат. Те ми казаха да дам кураж на момичетата", завърши Раева пред bTV.

Още по темата: общо новини по темата: 58
01.05.2023
03.09.2022
04.05.2022
06.10.2020
24.05.2019
01.09.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нито една от бившите звезди в худ.гимнастика не насочи дъщерите си към тоя спорт.Много е лесно да оправдаваш лошото лоби или лошите съдийки..но е факт ,че последните години такива като Нешка или Раева това твърдяха.Как мислете...къртовския труд,лишения и търпение дали имат цена когато някой съдийки те ПОРЕЖАТ понеже ти нямаш лоби пък ексСССрските състави имат.Дали е оправдан труда и на каква цена са тези успехи?Каква цена плащаха питомците на Абаджиев в щангите.Нима тези звезди са променили методологията и начина да се постигат успехи? Е вижда се на каква цена.За някой това е Успех...за други 10 години лишения и труд и никаква гаранция че няма да се подиграят със всичко това.Някой не издържат на това..Други времена са.Навремето Те на 20 се пенсионираха с кола,апартамент и герой на соц.труд..А сега след 21 г.какво се случва с този материал в гимнастиката употребен за егото на федерацията?Някой от ЕкСзвездите би ли обяснил,какво значи обгрижване след като До скоро неуспехите ги обясняваха че нямаме лоби или съдийките ни режели.Тея деца роботи ли са или роби?Какъв спорт е това ако някой ексКучка решава задкулисно кой трябва да вземе злато или 5 то място.Какъв пример и мотивация е това за тези душички в 21 век.?
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 21.06.2016 г.
+1
 
 
Раева ти си една обикновена МЪРША
+1
 
 
Със сигурност големите успехи се постигат с много труд, лишения и строг режим. Това важи за всяко начинание, не само за спорта. Много е прав Plovdiv U. за футболистите ни!! Чудя се само след като родители и близки на момичетата, в случая гимнастичките ни, виждат че децата им са под неимоверен стрес, натоварване и т.н. , защо ги оставят да се мъчат, а не си ги приберат и да ги насочат към нещо друго? Защо когато се случи нещо подобно почваме да плюем треньори, лекари, психолози и пр.? Нима някой си мисли, че ей така като щракнеш с пръст и ставаш световен, олимпийски или европейски шампион?? Сигурно е невероятно да видиш детето си на върха, окичено с медали и да се хвалиш, заслужено с това!!! Затова да отдадем заслуженото на децата и на техните треньори и целия екип, а не да ги "оплюваме" вече 10 дни. В коментарите прозира злоба към успелите и това е типично за нас българите, не само в спорта!!
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 21.06.2016 г.
0
 
 
Лъжкиня!!! Умело крие,че са промили мозъците на момичетата,за да играят на това първенство,за да може да си прибере паричките. Да играеш вместо да си в болницата до Цвети,е повече от глупаво. Дано се разбере за психическия тормоз,който упражнява над гимнастичките!
+1
 
 
Илиана, вие с Лили Игнатова и Анелия Раленкова бяхте НАЙ-ГЛЕДАНИТЕ деца в историята на гимнастиката, защото бай Тошо беше винаги зад Нешка Робева. Никой не омаловажава това, което постигнахте, но не говори глупости, че Цвети е най-гледаното дете...и не мога да разбера защо като е уморена и не иска да тренира, трябва да и казваш, че не бива да се отказва ??? Професии много, защо трябва непременно да продължава кариерата си ако не иска - без значение какви са причините...а ако са лични както се очертава, дори човешката етика изисква да не задаваш повече въпроси.. ако момичето е искало е щяло да ви каже...
+2
 
 
Лъжкиня!!!! Как може да каже такава глупост за дете без майка? В този спорт децата са подложени на неимоверен стрес, напрежение и натоварване. Детството им минава в целодневни тренировки, диети и строг режим. Ако нашите футболистчета тренират по този начин, досега да са станали световни шампиони.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: