Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Матушев пред Burgas24.bg: Акционерите трябва да направят така, че Черноморец да съществува
Автор: Екип Burgas24.bg 17:35 / 03.05.2015Коментари (0)2302
© Burgas24.bg
Акционерите трябва да направят така, че Черноморец да го има, не да се гърчи като последната година, а да съществува по най-добрия начин. Това заяви за Burgas24.bg старши треньорът на "акулите" Неделчо Матушев ден след като отборът му изпадна при аматьорите. Матушев не е сигурен дали ще остане в Бургас и през следващия сезон, но неколкократно подчерта, че всичко е ръцете на акционерите, които се събират утре в 11:00 часа.

"Отборът е изпаднал още от миналото лято. Наистина е неприятно. Както виждате, не сме се отказали, но трябва да имаш и шанс, и късмет в спорта. А на нас ни липсваше включително и вчера. Смятам, че в началото ситуациите бяха пред противниковата врата, жалко, че от едно статично положение, пак глупава грешка на нашата защита доведе до гол. Второто полувреме беше изцяло наше, но за да побеждаваш, трябва да вкарваш голове. А на нас в тези мачове шансът ни липсваше, може би и майсторство, и по-голямо желание. Продължаваме до края, до 31-и май. Имаме още два мача да изиграем и една служебна победа, която ще вземем. След 31-и май вече ще се види накъде", коментира треньорът.

Той изрази надежда, че на утрешната среща на Съвета на директорите ще се случи това, което всички любители на футбола и най-вече феновете на Черноморец очакват - да се вземе решение в полза на футбола.

"Надявам се да се вземе някакво разумно решение, защото това е отбор с близо 100 годишна история. Надявам се акционерите да вземат най-разумното и най-правилно решение, Черноморец да съществува и то не както тази година, а по най-добрия начин, както е било последните 4-5 години. Щом сме се хванали в тази трудна ситуация и до днес си отстояваме позициите и се стараем допоследно да не губим надежда, се надявам с разумните решения, които се вземат утре, Черноморец действително да съществува. Аз мисля, че ако това се случи, Черноморец го чака светло бъдеще. Това е най-оптимистичното, което може да се случи на този етап", каза още Матушев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: