Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Ангел Божидаров: Искате да гласувам котката да пази млякото
Автор: Екип Burgas24.bg 11:48 / 28.04.2015Коментари (0)1996
© Burgas24.bg
Аз съм против това в Съвета на директорите в ПСФК Черноморец да има само трима представители на общината. Това заяви общинският съветник от НФСБ Ангел Божидаров, предаде репортер на Burgas24.bg. По този начин той контрира предложението на ГЕРБ към Мирослав Йорданов и Иван Цанев в Съвета на директорите да влезе единствено Еролин Кючуков.

"Аз съм против да се предлагат трима души. Еролин Кючуков е от кръга на Митко Събев. Защо да няма двама души от сдружение "Бъдеще за Черноморец". Искате да гласувам котката да пази млякото", каза Божидаров в типичния си стил.

Той подчерта, че ще подкрепи предложението на Евгений Мосинов за промяна Устава на дружеството и разширяване дейността на комисията, ако докладната за отчуждаване на стадионите "Лазур" и "Черноморец" получи необходимата подкрепа.

"Предложението на Мосинов ще го подкрепим, но той тръгва по трудния път. Цялото село се готви за сватба, но булката не знае. Подкрепете отчуждаването, така ще си спестим да каним Събев и Мицов и те да отказват. Ако гласуваме отчуждаването - ще дойдат по-бързо и ще са по-разговорливи", отсече Божидаров.

"Както се пее в песента - куче влачи рейс. Това се случва с Черноморец. Нашата цел е да спасим стадиона. Ако комисията не го направи, аз лично ще сезирам прокуратурата. Тома Томов зададе един много хубав въпрос. Къде са 9-те милиона от трансфери. Никой не отговори на този въпрос, но като го внесем в прокуратурата, ще получим отговор", каза още общинският съветник от НФСБ.

Както Burgas24.bg пръв писа, на днешната общинска сесия ще се гласуват представителите на община Бургас в Съвета на директорите в ПСФК Черноморец. Вече повече от час общинските съветници водят разгорещени спорове. В залата присъстват и представители на сдружение "Бъдеще за Черноморец" Тома Томов и Васил Стоянов. Тяхното настояване е в бъдещия борд да влязат председателят на сдружението Тома Томов и членът на УС Иван Притъргов.

Очаквайте подробности!

Още по темата: общо новини по темата: 38
04.05.2015
30.04.2015
24.04.2015
22.04.2015
15.04.2015
14.04.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: