Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Митко Събев: Не аз, а Цветан Василев и Гриша Ганчев източват Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 16:11 / 06.02.2015Коментари (12)3114
©
Председателят на Съвета на директорите в Черноморец Митко Събев заяви, че не той, а Цветан Василев и Гриша Ганчев са източили клуба.

"Ще направя всичко възможно да си върна кампуса "Гнездо на акули" на Черноморец", подчерта Събев. Според него няма как човек, инвестирал над 18 милиона във футболния клуб, да се опитва да източва дружеството и да извива ръцете на общината.

Такива съмнения се породиха, след като "акулите" бяха изритани от тренировъчната си база, а комплексът остана затворен заради смяна на собствеността. Заради дългове в размер на 2 милиона лева кампусът премина във владение на Евгений Георгиев - дългогодишен партньор на Митко Събев. Това скандализира футболната общественост в региона, като мнозина съзряха в сделката пореден опит за източване на и без това закъсалото дружество ПСФК Черноморец Бургас.

"Не аз, а Цветан Василев и Гриша Ганчев източват дружеството. Денис Ершов трябваше да влезе в контакт с тях, да постигнат някакъв консенсус, но до момента нищо не се случва. Аз лично не съм разговарял с него от две години и осем месеца. Нямам желание да го правя, защото те говорят едно, а правят съвсем друго и с фалшиви документи придобиха компанията. С такива хора аз нямам какво да си кажа. Ако по този начин те са щастливи, да бъдат щастливи", избухна бизнесменът пред "Черноморски фар".

Митко Събев отбеляза, че Бургас не е футболен град и отправи скандално запитване към общината - защо никога не е помагала на Черноморец. Той заяви, че ако навремето не се беше ангажирал с издръжката на Нафтекс, футболът в града щеше отдавна да е приключил и добави, че хората които искат да участват в този спорт, искат единствено да получават.

"Въпросът е защо когато Нефтохимик нямаше възможност да плаща наем, общината отделяше средства, а не иска да дава на Черноморец. Нека някой в този град да отговори как е помогнал на клуба... Когато правихме кетъринги и отваряхме вратите, стадионът се пълнеше. Имаше над 1000 бизнесмени, които влизаха да ядат, все едно са отишли на сватба, а не идваха на футбол. Къде са те сега", риторично попита Събев.

Той обеща, че въпреки всичко няма да остави Черноморец на произвола на съдбата и ще търси партньори, с които да завърши каквото е започнал.

"За да има успехи един футболен клуб, трябва да има пари, трябва да има база, трябва да има публика. Ако липсва едно от тези неща, просто не се получава. На Черноморец и на футбола ще продължа да помагам, ще намеря с кого да го правя. Въпросът е, че това не става за един ден. Докато се занимавах само с проблеми, свързани с компанията и партньорите си, аз нямах време да мисля за футбол. След като те я овладяха, аз имам достатъчно време да се справя", завърши бизнесменът.

Още по темата: общо новини по темата: 38
04.05.2015
30.04.2015
28.04.2015
24.04.2015
22.04.2015
15.04.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Чест и почитания на всички ботевисти! Не съм чул някой да е хвърлил камък по Цветан Василев. Благодарността не е на почит в нашето общество, особено напоследък. За хуманността да не говорим. Митко Събев също не прави изключение! Някой да е изпаднал в немилост, и да пропуснеш да го напсуваш, да го наругаеш, е тая няма да я бъде!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 07.02.2015 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
То бива, бива неблагодарник, ама чак пък толкова. Мишка си ти Събев и мишка ще си останеш, а сегашният ти благодетел ще те употреби и ще те захвърли като носна кърпичка.
на 06.02.2015 г.
+18
 
 
Не ве . Как ти ! Ти си ангел! Спасителят на Бургаския футбол ! Цветан Василев ги направи тия мизерии с Бургаските отбори ! КТБ-то ! И Луканов и Хитлер бяха замесени. Клоун ?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: