Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Треньорът на Локо Пд за тото скандала: Не се притесняваме от абсолютно нищо
Автор: Екип Burgas24.bg 15:51 / 10.12.2014Коментари (41)1020
© Burgas24.bg
Треньорът на Локомотив Петър Пашев заяви, че няма притеснения по повод протичащата в момента мащабна акция срещу "черното тото" в родния футбол.

"Знам, че Мартин Камбуров и Георги Вълчев днес са в София. Не се притесняваме за нищо. Настроението в клуба е много добро. Чакаме мача срещу Локо Сф с нетърпения. Искаме да завършим с победа годината и да отиваме да почиваме", заяви Пашев пред btv.

Припомняме, че трима настоящи и двама бивши играчи на "черно-белите" са привикани на разпит в полицията във връзка с операцията на органите на реда за "черното тото". Става въпрос за Мартин Камбуров, Йордан Господинов, Георги Вълчев, Александър Тунчев и Йордан Тодоров

Очаква се, заради огромния скандал да бъдат привикани и футболни босове, като първият от тях ще е доскорошният шеф на Локомотив Константин Динев.

Още по темата: общо новини по темата: 27
17.12.2014
16.12.2014
15.12.2014
13.12.2014
12.12.2014
12.12.2014
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нямаме притеснения!На Камбуров,заплатата му я плаща друг,не Локомотив,кво ни е..е?
-2
 
 
Сега като прослушат разговора, как Камбуров звънял на Тунчев, ЦСКА да не вкарва много голове на Локо (2:0) през изминалия кръг, ще стане голямо шоу :))))
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.12.2014 г.
0
 
 
Знаят ви в Тайланд, Японния, цяла Азия; също в Испания, Холандия, Швеция, Полша - цяла Европа. След турнето в Испания има документиран сигнал в УЕФА за тотошаврантийските ви номера - жалки загуби, умишлено прекъснат мач и една смешна победа. От вас пропищяха азиатските букита и европейските тото играчи. Само с който не сте играли на вън, само на него не сте подпалили чергата. Така че, затваряйте устите, а аз си вземам пуканки и чакам шоуто.
+2
 
 
Ако сегашното ни ръководство има акъл, а аз не се съмнявам в това е длъжно, да се възползва по най-добрия начин от днешните събития! Ще споделя, как: Ами вместо да стоим и да чакаме да ни изкарат "виновни" за всичко и да си измият ръцете с нас, нашит ръководители трябва да излязат с единна позиция по въпроса, а тя е, че именно черно-белите фенове бяха първите и единствените досега, които дръзнаха да се опълчат на онова, което убива футбола! 'Черното тото"! Някой може ли да го отрече? Не бяха ли Локомотивските фенове тези, които повече от 3 години воюваха със собствения си "благодетел", като го упрекваха в очевадните му тото далавери? Защо днес бяха привикани само бивши и настоящи играчи на Локомотив и няколко на други отбори, но не на всички? Да не би другите БГ клубове, футболисти или президенти да не са в лайната на тото мафията? Тази акция ми смърди отвсякъде на "измиване на ръцете" и търсене на изкупителна жертва, която в случая майче ще сме ние? Недай си боже това да се окаже така!? Ако обаче тази акция е по-обширна, в което се съмнявам сериозно, тогава мога само да пожелая тя да е успешна и много от виновните да бъдат тикнати в пандела, независимо, дали са от Локото или от друг клуб! Но именно затова се съмнявам в чистотата на тази акция, защото, ако тя наистина беше така, трябваше да построят специален затвор, за да поберат всички виновни, а футболното ни първенство да бъде закрито за неопределено време, защото абсолютно всички клубове са в играта, барабар с БФС! САМО ЛОКО И В ПЕТЪК НА СТАДИОНА!
+2
 
 
нека който е виновен да си понесе наказанието. По-интересно на мен ми е бъдещето на отбора, а не миналото. Къде е новия собственик?! Има ли въобще такъв??!
+2
 
 
Къде са онези,който подкрепяха коко и ку*вите му???
+7
 
 
нека всички виновни от цялата А група да си понесат наказанията. Ама всички, не само лесните - както е по стар български обичай
0
 
 
Я, Камбуров и той в кюпа - записан бил негов разговор... Не е лошо да разследват и как Мургавия, Дебелия и Нежния от "прозрачното" рАководство финансират отбора сега. Платени ли са заплатите? А премиите? А къде е новия собственик? Или Бойко не го е назначил още....
-1
 
 
Момчета, защо уреждахте мачове ? - Камбуран да каже, тоз, тоз, Камбуран... Знаеш ли че е опасно, че може да дерайлира влака ? - Този Локу ни работи, те го развалят там... Ма са ви хванали полицаите! - Кво са ни хванали, нищо не са ни хванали. За 15-20 минути ни вкараха 2-3 гола, не е цял мач... И как ги продавахте тия мачове? - На пункта, на тото пункта, къде да ги продадем...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: