Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Херо взе Джайeоба на лагера в Поморие
Автор: Екип Burgas24.bg 16:58 / 21.07.2008Коментари (0)1346
© Burgas24.bg
Джайеоба(в дясно) носеше екипа на Левски през изминалия сезон
Отборът на „Черноморец Бургас" замина с група от 26 футболисти за Поморие, където ще проведе десетдневен лагер преди началото на шампионата. Тимът се прибра късно снощи от Швейцария, където изигра първия от двата мача срещу местния „Грасхопър" Цюрих.

Тази сутрин играчите на Димитър Димитров направиха възстановителна тренировка, след което се отправиха към „Балнеохотел Поморие", където ще проведат третата част от подготовката си. Най-радостното е, че след двубоя с швейцарците в отбора няма контузени играчи и всички се чувстват добре. Преди втората тренировка планирана за днес, ще бъде направен обстоен анализ за представянето на футболистите в първия мач от Интертото Къп, като ще се наблегне на слабостите в играта на отбора.

Към групата на „Черноморец Бургас" се присъединиха и двама нови футболисти, които може да подсилят тима за новия сезон. Единият от тях е нигериецът Екундайо Джайеоба - централен нападател преминал през Левски и Локомотив Пловдив - където треньор му бе именно Димитър Димитров - Херо. Другият нов футболист е бранителят Борислав Стойчев, който също е играл за последно при „сините" от столицата.

С отбора на лагера замина и Костадин Дяков, който ще се подготвя индивидуално. Халфът е основен играч в схемата на Димитър Димитров, но пропусна началото на подготовката поради заболяване. Той обаче вече е напълно здрав и може да започне тренировки за новия сезон.

Контузените Марсио и Георги Божилов също заминаха с отбора, но те ще се подготвят на специален режим, тъй като са изостанали в подготовката. Участието им в реванша срещу „Грасхопър" също е проблематично, като по-вероятно е те да бъдат готови за игра за началото на шампионата в „А" група в началото на август.

Бившият младежки национал Любомир Божинов също по всяка вероятност ще пропусне срещата от Интертото Къп в събота. Талантливият футболист получи неприятно разтежение ден преди мача с швейцарците и все още не се е възстановил напълно. Той ще се подготвя по индивидуална програма като се очаква да бъде напълно възстановен до началото на следващата седмица.

Програмата на „Черноморец Бургас" за периода до предстоящия мач включва тренировки на стадиона в Поморие и контрола в сряда със „Светкавица" Търговище в Бургас. В петък сутринта отборът ще замине за столицата, където в събота от 20.45 часа ще изиграе мача - реванш от турнира на УЕФА Интертото Къп с отбора на „Грасхопър" Цюрих.

Още по темата: общо новини по темата: 54
02.08.2008
31.07.2008
30.07.2008
30.07.2008
28.07.2008
24.07.2008
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: