Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Пирин победи с 2:0 Черноморец в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 21:21 / 20.09.2014Коментари (2)3422
©
ОФК Пирин победи Черноморец Бургас като гост с 0:2, в поредния мач от първенството на Б група. Орлетата играха стабилно през целия двубой и заслужено се поздравиха с нови три точки.

Първата част на мача започна с разучаване на съперниците, които играеха сравнително предпазливо. Орлетата първи погледнаха към противниковата врата и в петата минута Тасев нахлу опасно в наказателното поле, но се засуети преди изстрела и стреля встрани от вратата. Пет минути по-късно Благов опита далечен изстрел и опари ръкавиците на стража на домакините. Така се стигна до 24-та минута, когато след фаул от около 35 метра Златинов препарира вратаря за 0:1. Последваха няколко опасни атаки за черноморци, но Костов на два пъти спаси отлични възможности за гол. В края на полувремето Тасев изскочи на удобна позиция по десния фланг, но пропусна да отбележи.

Вторите 45 мин. стартираха с натиск на домакините, но отбраната в зелено, както и стражът им в този мач Костов бяха на висота. До 70-та минута акулите обсадиха половината на Пирин, но положенията им бяха малко. Най-чистото изпусна Христов в 65-та минута, когато останал сам срещу вратаря стреля над вратата. Последваха силни контраатаки на зелените, като първо Тасев остана очи в очи със стража на черноморци, но пропусна. В 72-та минута, след перфектна контраатака в зелени, Хаджииванов стреля по земята от около 15 м. и отбеляза второто попадение за Пирин. Десет минути по-късно Георгиев стреля точно с глава след корнер, но вратарят улови. Пет минути преди края Костов направи блестящо спасяване, след като Трайков стреля точно от фаул. До края на мача домакините нападаха хаотично и не затрудниха зелените, които заслужено се поздравиха с трите точки. 

Още по темата: общо новини по темата: 89
07.05.2015
02.05.2015
30.04.2015
22.04.2015
19.04.2015
17.04.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Оправете си заглавието! Резултата е 0:2! Иначе, шарана си изпада, това е ясно. Не ги разформироваха само заради изборите и очакванията един кмет да стане министър. Неудобно става, някак си, да се унищожат всички отбори в града през твоя мандат. Не, че и сега не се вижда какво е положението, но още няколко месеца изкуствено дишане ще помогнат на кариерата. После наследниците да му мислят. Зимата или най-късно лятото Ч-ц отива в канала, а стадионите стават строителни площадки.
0
 
 
Айде в тинята смешници догодина В група и закривай!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: