Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Митко Събев: Община Бургас да каже иска ли футбол в града!
Автор: Екип Burgas24.bg 08:47 / 09.08.2014Коментари (2)2856
©
Спонсорът на ПСФК "Черноморец" Митко Събев изненадващо пристигна за извънредното събрание на Съвета на директорите на клуба. От близо три години Събев не участваше по никакъв начин в ръководството на клуба. Вчера обаче той се появи, за да участва в заседанието на Борда, което изключи досегашния член Пламен Киряков и остави СД на ПСФК "Черноморец Бургас" АД четиричленен. По този начин съдружниците "Петрол Холдинг" АД и Община Бургас се изравняват по численост в СД. Рокадата се наложи, след като Пламен Киряков подаде оставка като изп.директор и стана прокурист, но по закон, като такъв нямаше право да е в ръководния орган.

След двучасовото съвещание Събев разкри краткосрочните перспективи за клуба. За дългосрочни Събев не пожела да говори, поне на този етап.

"Обсъждахме много въпроси, но какви са плановете ни за футболния отбор, ще кажем след 15 дни. На събранието поставихме няколко задачи пред представителите на Общината и очакваме тяхната реакция", каза Събев, без да изпада в подробности какви решения за излизане от кризата точно са предложили, но от думите му стана ясно, че очаква подкрепа от администрацията.

"За съжаление всяка година очаквам по-сериозна подкрепа от Община Бургас, но не се получава. Не съм поставял никакви искания, но нека Общината да реши какво иска да направи за клуба. Ако не искат футбол в града - това е тяхно право. Няма да се сърдя! Аз каквото мога го правя от 14 години. Оправихме стадиона, построихме база, давам пари, но не мога да дойда да управлявам клуба", допълни Събев. Според него дълговете в момента не били основния проблем и всичко можело да се реши в благоприятен за обществеността вариант.

Оптимист след срещата бе и членът на СД Георги Мицов, който изрази увереност, че процесите ще се развият в положителна насока след това заседание и Черноморец ще се върне там, където му е мястото - в "А" група.

"Прави ми впечатление, че Община Бургас са изключително разумни по от ношение на развитието на спорта, младежта, така че мисля, че ще намерим общ език и вариант за работа", допълни Мицов.

Още по темата: общо новини по темата: 38
04.05.2015
30.04.2015
28.04.2015
24.04.2015
22.04.2015
15.04.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 09.08.2014 г.
+2
 
 
Ненаядна свиня! 2 стадиона, всичко което притежаваха Нефтохимик и Черноморец, кредитор на няколко десетки милиона лева и пак не му стига. Какво направи от 14 години ?! Пребоядиса седалките на стадиона в синьо? Дано другия отбор дето се докопаш до него поне да носи някакво тематично име! ФК Пералня , Професионална Футболна Предстъпна Схема Бургас или нещо от рода.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: