Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Георги Чиликов и Петър Колев ще последват Херо в Ботев
Автор: Екип Burgas24.bg 18:44 / 21.05.2014Коментари (24)1794
© Burgas24.bg
Новият спортен директор на Ботев Димитър Димитров-Херо събра екипа си на базата в Коматево. Скаутското звено, което е на негово подчинение, включва доверените му хора от Черноморец Георги Чиликов и Петър Колев


Двамата бивши футболисти на Локомотив (Пд) от вчера са на щат при "жълто-черните". Те заемат местата на легендите на Ботев Марин Бакалов и Атанас Пашев, които ще бъдат освободени.

Още по темата: общо новини по темата: 38
04.05.2015
30.04.2015
28.04.2015
24.04.2015
22.04.2015
15.04.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Звеното идва! След Бургас ред е на Пловдив, да се готвят и други градове!
-2
 
 
Успех, казах го и вчера това, че си бил някога добър футболист по никакъв начин не те прави добър треньор,спортен директор или скаут. Професия легенда я има в един друг клуб близо до ВСИ! На нас ни трябват професионалисти, които по почина на Ловеч да започнат да намират правилните хора както за младежките формации така и за първите отбори. Какво свършиха Бакалов и Пашев за тези 2 години някой знае ли? Херо има страхотен нюх за футболисти и това трябва да сработи, защото на Мъри това му куца явно. Докарва разни Спрокели,Везалов,Сърмов,Ромарио, които са на ниво Б група не и за сериозни цели.
-5
 
 
сменят легендите с бивши Локомотивци ... май нашите стават повече ...
+13
 
 
Хора ние имаме легенди , които са били много добри футболисти и никой не може да каже противното... но.. до тук .. те не стават за ръководители доказали са го много пъти ! и аз не искам говеда но просто това е по - добрия вариант в момента. Нека им дадем шанс да работят и ще видим за какво иде реч ! САМО БОТЕВ !!!
+19
 
 
Относно школата - няколко пъти вече съм писал, че в школата трябва да се назначат чужденци, по възможност няколко, най-добре германци или холандци, които са наясно със съвременните тенденции, програми и т.н. Поклон пред легендите на Ботев, но само със стари лаври не става! Поне да бяха започнали да учат, да ходят на курсове, семинари и т.н. Това, че са били прекрасни футболисти, не означава задължително, че ще бъдат и добри треньори. Вижте Неделев - тук е звезда, но в Майнц е дълбока резерва. Физическо състояние нула, тактически също не е добре подготвен, и говорим за един от най-добрите в българското първенство! И най-накрая трябва да привлечем 1-2-ма класни специалисти по физическа ходготовка, съвременният футбол на 50% е физика и тактика, Мьрльо в това отношение отдавна е демоде!
+11
 
 
Всеки човек заслужава 100 дни първоначално доверие на новия си пост. Евротурнирите са след месец и половина, там ще се разбере дали вървим по нов път, или старата песен на нов глас. Аз лично също съм притеснен от оставането на Мьрльо, но все си мисля, че Херо ще бъде новият треньор, още след първите 1-2 издънки на хасковския. А че Херо е мишка, е вън от съмнение! До скоро тръбеше, че сърцето му било в Локомотив, че нямало начин да отиде в Ботев, ама накрая клекна. Поне да не говореше много-много. С Мърльо много добре ще си паснат, и той се оправдава непрекъснато със съдиите и световния заговор срещу него.
+4
 
 
Щом легендите ни немогат да селектират деца за нашата си школа как тогава външни елементи като тези двамата ще я вършат по-добре ще ми е много интересно.СРАМ са тези рокади за нас истинските ботевисти
+17
 
 
Личните ми предпочитания са Ботев да бъде ръководен от ботевисти! Например Марин Бакалов, Петър Пенчев, Петър Зехтински, Георги Георгиев и други. Но понеже става дума за любимия ми Ботев все пак, ще пожелая успех на Херо! Пилците се броят наесен.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: