Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Херо казал "да" на Ботев?
Автор: Екип Burgas24.bg 16:20 / 09.05.2014Коментари (42)2284
©
Станимир Стоилов твърдо остава на треньорския пост в "Ботев" (Пд). Наставникът и собственикът на клуба Цветан Василев са постигнали окончателна договорка по време на срещата помежду им.

"Срещата премина много гладко. Решението е взето. Финалът за Купата на България срещу Лудогорец на 15 май няма да окаже влияние. Независимо как ще свърши мачът, Станимир Стоилов остава и ще продължи да води нашия отбор и през следващия сезон", заяви пред БЛИЦ източник от управата на "канарчетата".

Той поясни, че в "Ботев" очакват и Димитър Димитров. Нещо повече - Херо и Мъри вече са започнали работа по лятната селекция. Бургаският спец ще доведе в пловдивския клуб най-добрите играчи от Черноморец. По всяка вероятност един или двама от тях ще подсилят "жълто-черните".
Още по темата: общо новини по темата: 38
04.05.2015
30.04.2015
28.04.2015
24.04.2015
22.04.2015
15.04.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 10.05.2014 г.
+5
 
 
Канари, правите грешка с този човек. Той от много време не е нищо повече от кречетало. Жив и здрав да е, но с постоянно оплакване, нападки срещу публика и опити да предизвиква чуждия треньорски състав и отбор ...еми футбол не се прави. Самия факт, че жалкото подобие на отбор, което едвам събрахме тази година успя да бие елитните му освалдовци на два пъти говори достатъчно. А това, че след милионите, които изсипваха за чужди футболисти, постоянно пренебрегвайки 3-те школи с които разбполагат, имаха 2-3 попадения може да се нарече успешна трансферна политика само в България. Ще е абсолютна шега ако след абсолютния му провал като треньор в последните години този човек намери място в отбор като Ботев.
на 10.05.2014 г.
+4
 
 
Вън Стоилов от БОТЕВ !!! Още един сезон "правилен футбол" и ... няма да остане публика на стадиона...
+1
 
 
Уважаеми, локомотивци! Нека да не плюем Херо! Той води в момента най-важната борба в своя живот. Надявам се да я е спечелил, но само можем да гадаем какво му струва това като финанси дотук и за в бъдеще. Пожелавам му здраве и късмет! И да не забравяме, че футболът е само една игра. Велика, но все пак игра!
+2
 
 
Аз съм много доволен,че Херо ще играе толкова важна роля в клуба!Не се съмнявайте,че ще вземе участие в подредбата на отбора!Това трябва да потуши малко критиките на някои фенове към Мъри.А и ако се наложи,Херо ще може да поеме отбора,като вече има изградени впечатления за играта и футболистите.Така,че не е вярно,че ще загубим още един сезон.Ако изобщо четвъртото място,финал за купата,участие за суперкупата и Лига Европа са загуба.
+9
 
 
Починал е Ангел Калбуров на 59г. след кратко боледуване. Лека му пръст!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Г-н Василев явно,че нищо не разбирате от футбол,явно че изобщо не гледате Ботев Пловдив.Ама вземете намерете и изгледайте няколко стари мача на отбора-от едно близко минало....Може и от още по-близко,когато едни безработни италианчета си оставяха сърцата на терена.Изгледайте и продукцията на този ваш любимец и тогава вземете решение дали си заслужава това некадърно говедо да остане начело на отбора...Уж сте бизнесмен,а оставяте един ваш служител,който изобщо не си разбира от работата да продължава да я върши!За какви цели говорим-това четвърто място си е абсолютен провал,на полуфинала за купата му осигурихте най-слабият отбор,слаби игри,полягания на уевски,все повече отвратени фенове,говежди интриги-докога може да се изтърпи всичко това????Да явно сме търпеливи-изтърпяхме селската гад толкова години и сега,когато имаме шанс да сме суперфинансово осигурени,и имаме шанс да си върнем предишната слава,не заслужаваме подобна съдба.Не заслужаваме тази говежда гавра!!!ВЪН ГОВЕДАТА ОТ БОТЕВ Пловдив
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Лаута варрор , за твое сведение и за другите от двата клуба , от догодина спонсор на Локото ще е Виваком , нали знаете на кого е собственост и трибуната ще вибъде направена. Така ,че да престанем да се плюем и да се дразнем...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: