Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Тодор Батков опитва да спре Димитър Димитров за Ботев
Автор: Екип Burgas24.bg 09:48 / 09.05.2014Коментари (7)1457
© Burgas24.bg
Станимир Стоилов отказа на Левски и няма да води "сините" през новия сезон, съобщава "Тема спорт". Специалистът е уведомил за решението си Георги Иванов-Гонзо, който държеше двамата да работят заедно. От "Герена" веднага са задействали друг вариант. Собственикът на Левски Тодор Батков е предложил треньорския пост на Димитър Димитров

Адвокатът пробва да измъкне специалиста под носа на Ботев. От Ботев вече водиха преговори с Димитров и му обещаха ръководна длъжност и тандем със Стоилов.

Димитров, който вече обяви, че е пред напускане на Черноморец, се колебае между офертите на Ботев и Левски и още не е дал окончателен отговор на нито една от двете страни. Офертата на Ботев е по-добра, но, от друга страна, той вече е работил в градския съперник Локомотив. Димитров ще обяви решението си на 15 май.

Още по темата: общо новини по темата: 38
04.05.2015
30.04.2015
28.04.2015
24.04.2015
22.04.2015
15.04.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 09.05.2014 г.
+2
 
 
Батков, вземи Мърли бе - на гръб ще ти го донеса до Подуене!
+2
 
 
Да си старши треньор на елитен футболен клуб само по себе си означава главен мениджър, главен управленец. Херо е единственият в България от този треньорски цех, който има пълноценно висше спортно-техническо образование от ВИФ София. Неговата богата тренерска кариера и огромен опит са достатъчно солидна предпоставка да му се предложи и друга, не по-малка отговорна длъжност в клуба, в това число и спортно-технически директор. Всеки случай, както и с Херо, си е особен, изисква точно да се прецени дали е подходящ за определена длъжност. И това е правилно. Слава на Бога, че собствениците не се ръководят единствено от дипломите! И че не организират конкурси за старши треньор, спортно-технически директор, президент на клуба и т.н.
+1
 
 
Не знам защо в България всички си мислят, че като си бил добър футболист и добър треньор, няма проблеми да бъдеш и добър спортен директор? Че едното няма нищо общо с другото! За спортен директор се учи, има такава специалност в университетите, набийте си го най-накрая в главите, господа собственици и мениджъри! Не знам какво ще прави Херо на този пост при положение, че досега се е занимавал само с тренировки. Да не говорим, че за мен и треньорските му качества са много спорни.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: